MLADOŽENJA NA BELOM KONJU DOŠAO NA SVADBU: Svatovi su bili ZAPREPAŠĆENI, shvativši koga će oženiti

čovek

Foto ilustracija: Dnevne.rs/pixabay

Mladoženja je odlučio da sam organizuje svadbu! Bilo je predivno ali nećete verovati šta mu je falilo.

Naime, četrdesetogodišnji Italijan, iz mesta Sant’Antonio Abate, oženio je sam sebe, želeći da se usprotivi marginalizaciji koju u društvu doživljavaju singl osobe.

 

[adsenseyu5]

Nelo Ruđero rekao je sebi “da” na proslavi koju je takođe sam sebi organizovao. Na ovoj neobičnoj svadbi nije bilo mlade – a Nelo je poručio i da misli da nikada neće voleti nikoga drugog više nego sebe.

“Štaviše, voleti samog sebe je najlepša stvar koja može da se dogodi ljudskom biću: samo tako se može postići unutrašnji mir” kazao je srećni mladoženja.

Venčanje je prenosio tv šou “Šef proslava”, ali ovaj Italijan objasnio je da bi se oženio sobom i bez kamera.

maneken

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

“Pre svega zbog mojih roditelja, koji su stari. Jedini sam bio neženja od petoro braće i sestara, hteo sam da ih uverim da se osećam dobro ovako – kazao je. Rekao je i da su njegovi roditelji “svadbu” odlično prihvatili. Mladoženja je stigao na venčanje na belom konju, a gosti koji su ga čekali, mislili su da će zapravo proslaviti njegov 40. rođendan”, umesto toga našli su se na ovom neobičnom venčanju.

Kumovi su bili bratanci, a nije izostao ni bračni prsten.

“Živimo u društvu koje marginalizuje one koji su singl i u 40-tim godinama. Hteo sam da pošaljem poruku, koja je očigledno dobro prihvaćena: mnogi su me kasnije zvali da kažu da i oni žele da se venčaju sami sa sobom, kao i ja. Čak i oni koji su već u braku”, rekao je Nelo.

 

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:metropolisweb.it)

 

[adsenseyu2]