MISTERIJA PLAVE KUTIJE: Evo šta je PRVA DAMA poklonila Mišel Obami

poklon

Foto: Printscreen/instagram

Prilikom dolaska Donalda i Melanije Tramp na inauguraciju, pažnju je odmah privukla plava kutija u rukama prve dame Amerike Melanije Tramp.

Melanija Tramp je bivšoj prvoj dami Mišel Obami predala poklon iz “Tifanija”, u plavoj kutiji, ukrašenoj belom satenskom mašnom, što je odmah pokrenulo pitanja na društvenim mrežama, šta je to Melanija poklonila Mišel, ali i različita komična nagađanja, poput onog da se u kutiji nalazi “glava glumice Gvinet Paltrou”.

[adsenseyu4]

“Donela si poklon”, izgovorila je Mišel, a onda je usledila neprijatna situacija, jer je Mišel morala istovremeno da pozira za kamere, ali i da očima traži nekoga kome će dati plavu kutiju koju je upravo dobila.

Onda je Barak Obama uskočio u pomoć svojoj supruzi, odnoseći kutiju unutra uz reči: “Ja ću se pobrinuti za protokol ovde.”

Prema protokolu primanja poklona u diplomatiji, pokloni se nikada ne daju direktno predsedniku, potpredsedniku, državnom sekretaru, kao ni njihovim suprugama.

Kako se navodi, nije iznenadjujuće što se Melanija odlučila upravo za Tifani, s obzirorm da se njihova zlatara nalazi na Petoj aveniji u Njujorku odmah pored Trampove “kule”, a Tifani Tramp je upravo po njima i dobila ime. Tokom inauguracije himnu je pevala 16-godišnja devojčica.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Blic.rs /Izvor:Tanjug)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]