MESI, MESI, NIŠTA NEĆE DA TI ŠKODI: Evo kako danas izgleda Jagodinka Simonović! (FOTO)

mesi, mesi

Foto: printskrin/jutjub

Dragana Varagić je osamdesetih godina prošlog veka bila jedna od najpopularnijih mladih glumica. Devedesetih godina odlazi u Kanadu da bi se nakon dve decenije vratila u Beograd. Evo čime se danas bavi…

Dragana Varagić je u Srbiji ostala zapamćena po ulozi izazovne pekarke Jagodinke Simonović u filmu “Varljivo leto ’68”.

Ona se i dalje bavi glumom: – Aska i vuk” je moj kanadski multimedijalni projekat koji je još uvek u drugoj fazi razvoja, jer ne mogu da se dovoljno odmorim i da mu se potpuno posvetim, meni važan jer prica o sudbini i slobodnoj volji.

A Dragana ovako izgleda :

glumica

Foto: Printskin/prva TV

Kanadsko-crnogorska koprodukcija “Penelopijada”, komad koji sam režirala i koproducirala za tivatski festival “Purgatorije”, kako su me obavestili, planiran je u maju za gostovanje u Beogradu – rekla je Varagić.

Od premijere kultnog ostvarenja Gorana Paskaljevića je prošlo više od 30 godina, rečenica: “Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi” je odavno postala deo svakodnevnog govora i zanimljivo je pogledati kako danas izgleda Jagodinka za kojom su uzdisale generacije koje decenija

Varagićeva koja je rođena 1957. u Kraljevu, na vrhuncu popularnosti je tokom devdesetih odlučila da se sa suprugom Dušanom i sinom Mihailom preseli u Kanadu gde je živela 20 godina, da bi se zatim vratila u Srbiju i trenutno radi kao profesorka glume na Akademiji umetnosti u Beogradu.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)