MASAŽA ILI MUČENJE: Maserka uvrće i baca bebu i tvrdi da je to dobro za nju (VIDEO)

beba

Foto: Printskrin: Youtube/VideoTribe

Većina ljudi zna da bebama mora da se pridržava glava, ali ne i ova maserka. Ona izvodi kontroverzni “ritual” isceljivanja. Larisa Orinbasarvna iz Kazahstana je sertifikovana maserka 11 godina i tvrdi da ima jedinstven pristup masaži beba, piše Dejli star.

Na video snimku vidi se 35-godišnja žena kako, držeći bebu za noge, zamahuje bebom levo-desno i radi s njom vežbe kao da je beba već gimnastičarka. Ona tvrdi da ova nekonvencionalna masaža pomaže u lečenju beba koje imaju neki zdravstveni problem.

“ISPRAVLJA” VRAT I STOPALA

– Ovo je pomoglo mnogim bebama tokom godina, mnoge su imale krv vrat ili iskrivljena stopala. Moje masaže su ih izlečile. Ja pomažem deci.

SKANDAL NA RTS-u: Voditeljka u jutarnjem programu toliko se naljutila, da je UŽIVO svojoj ekipi rekla ovo! (VIDEO)

POPULARNO U KAZAHSTANU

Uprkos tome što izgleda opasno, ovakva masaža je postala popularna u Kazahstanu. Roditelji navodno plaćaju 7 funti da bi njihove bebe bile njihane okolo 15 minuta.

JEDAN OTAC, DVA BRATA, TRI RAZLIČITE VOJSKE: Porodica iz Mostara završila devedesetih na zaraćenim stranama

Međutim, nisu svi sigurni da je ovakva terapija sigurna. “Ne treba tako postupati sa bebama, ne bacaju se bebe tako, njihove kosti još rastu i krhke su”, smatra jedna majka. Druga smatra da je to nešto “najšašavije što neko može da uradi bebi”.

Pogledajte video:

https://youtu.be/vM30ZoCkbL0

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)