Mars u Škorpiji do 26. januara 2018: Žene, dobro se držite jer će do januara BAŠ SVI MUŠKARCI biti ovakvi!

ljubav

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Mars – planeta seksualnosti, ušao je 9. decembra u Škorpiju, znak seksa, ali i novca i situacija ostaje takva sve do 26. januara. Kakve pouke iz toga treba zvući i primeniti ih u ovom periodu?

To je sjajna vest za muškarce, jer će redom osetiti kako imaju više energije i strasti, pa žene mogu da očekuju mnogo udvaranja u narednom periodu. Problem može da nastane kada to udvaranje postane previše agresivno, a zbog Škorpije postoje dobre predispozicije za to.

[adsenseyu5]

Ovo je vreme kada se javljaju primalni porivi, jer Mars, pored seksualnosti, vlada i poljima agresije i besa. Zato će sve ono što ste do sada gurali pod tepih burno izaći na površinu – a krivci neka se dobro paze, jer agresivna Škorpija će stvar isterati na čistac po svaku cenu.

Ovo je istovremeno i idealno vreme da rešite sve eventualne probleme koje imate u vezi, i to uz podršku meseca u Lavu, koji nas tera da malo preispitamo sopstveni ego.

https://www.dnevne.rs/zanimljivosti/veciti-horoskop-blizanci-ce-zavrsiti-u-ludnici-jarac-zauvek-sam

Ne zaboravite, Mars u Škorpiji je vrlo moćna kombinacija – to je spor ali eksplozivan ratnik koji se ne plaši baš ničega. Zato pažljivo koristite energiju koju ćete osetiti narednih par nedelja.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA NOVAC I POSAO: Kakva finansijska situacija očekuje vaš znak u 2018. (ASTRO)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/astrosajt.blogspot.rs/Izvor: Srbija Danas)

[adsenseyu2]