MARINKO ROKVIĆ šokirao pričom o tuči u “Delta Sitiju” i POSLAO PORUKU prebijenom momku

pevač

Foto: Printscreen/TV prva

– Nikakve tuče nije bilo. Mi smo se samo uhvatili u koštac kao muškarci… – rekao je Marinko nakon incidenta koji se dogodio 28. januara u garaži tržnog centra “Delta siti” u Beogradu

Nakon incidenta koji se dogodio 28. januara u garaži tržnog centra “Delta siti”, Marinko Rokvić po prvi put je govorio o skandaloznoj tuči i napadu na momka Ivana Agbabu i njegovu devojku.

Pevač je istakao da je to bio “splet nesrećnih okolnosti”, te da nije bilo nikakve tuče, iako je Ivan za Telegraf tvrdio drugačije.

– Naš susret je bio splet nesrećnih okolnosti. Možda je on u pravu, možda sam ja u pravu… Onaj dečko koji je prao tamo stakla, prozore, on je mene zvao da mi je našao mesto… Oni su čekali svoje… Ali, nebitno sad to. Nek’ su oni u pravu. Šta je glavna stvar? Njegova devojka je izašla iz auta… Kad je počela da udara po haubi moga auta, šta biste vi uradili? Nas dvojica bi se lako dogovorili, kao muškarci… – započeo je Marinko.

 

[adsenseyu4]

Na pitanje da li to znači da nije bilo tuče, pevač je rekao:

– Organi rade svoj zadatak, sačekaćemo to. Znači, ključno je bilo to što je ona devojka počela da udara po autu. Kad sam ja hteo da izađem iz auta on je prišao i butinom priklještio moja vrata. Prst mi je povredio. Onda sam ja izašao iz auta. Znači, nikakve tuče nije bilo. Mi smo se samo uhvatili u koštac kao muškarci. Ništa… Tako je i on izjavio – tvrdi Marinko.

Foto: TV Prva

Rokvić stoji iza toga da nije napao Ivanovu devojku:

– Pa nije mogla da dobije kad je devojka bila ispred haube. Jedino da imam pet ruku! Meni je strašno žao, pošto je on generacija mojih sinova. Evo, ako sluša ovo ili gleda nek’ dođe da sednemo, k’o muškarci, da se izmirimo – objansio je Rokvić za “150 minuta”, uz komentar da se on nikada u životu nije potukao.

 

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs7Izvor:Telegraf.rs)

 

[adsenseyu2]