MALI BROJ MUŠKARACA BI SE USUDIO REĆI OVO: Evo šta Zimonjić govori o supruzi

Foto: printscreen/instagram

Foto: printscreen/instagram

Ovo je priča o srpskom teniseru Nenadu Zimonjiću i njegovoj supruzi Mini. Upoznali su se 2003, a venčali pet godina kasnije.

Bračni par Zimonjić ima blizance, Leona i Lunu.

Mina se rado priseća upoznavanja sa Nenadom.

[adsenseyu4]

“Upoznali smo se na jako neobičan način, to je interesantna, ali duga priča. Odrasli smo u saznanju jedno o drugom, kad smo se sreli kao da smo se ceo život već znali jer su nam se roditelji družili, bili su dobri prijatelji”, počela je Mina priču.

Nenad je u svoju suprugu zaljubljen do ušiju.

“Imponuje mi što je Mina najlepša Srpkinja. Prija mi i drago mi je da drugi to prepoznaju. Mada, da vam otkrijem nešto – najlepše mi je da se budim pored nje. Još imamo i predivnu decu”, kaže Nenad i nastavlja:

“U svakom trenutku mi je lepa, nema momenta kada nije. Stvarno je stalno lepa, mada mi je najlepša kada je sa našom decom, to su najlepši trenuci”.

Ovim rečima tenisera ostala je zatečena i Mina.

“Vidite, toliko godina smo zajedno, a ja ga nikada nisam to pitala. Eto, uvek čovek sazna nešto novo”, nadovezala se Mina.

Bivša manekenka je otkrila i kada ju je suprug poslednji put iznenadio.

“Evo upravo ovim odgovorom. Interesantno mi je kad saznam nešto što ne znam. Mi smo 12, 13 godina zajedno i faktor iznenađenja je baš redak jer se dobro poznajemo”.

Zimonjić je dodao da sin Leon liči na njega, dok je Luna mamina kopija.

“Leon je moja kopija što se tiče izgleda i ponašanja, dok je Luna mamina, ona je malo temperamentnija. Ali mislim da su neke osobine povukli na oboje”.

Nenad ne prestaje da veliča ljubav svog života. Govoreći o predstojećim praznicima kaže da Mina preuzima sve moguće uloge.

“Ma,ona je i Zvončica i Deda Mraz i svašta još… Jako je kreativna i hvala joj na tome što deca imaju predivno detinjstvo. Nisam mogao da poželim bolju majku i suprugu”.

[adsenseyu1]

Na pitanje da li je Mina glavna u kući?

“Pa jeste, bez razmišljanja to kažem s obzirom na to da ona najveći deo vremena provodi s decom, ja puno putujem, trudim se da svoje obaveze kao otac i suprug maksimalno ostvarim s obzirom na vreme koje provodimo zajedno. Veliki teret pada na Minu. Da nema nje, ja ne bih bio uspešan i ne bih mogao nesmetano da se bavim poslom kojim se bavim. Ona mi je velika podrška”, iskren je teniser, dok Mina potvrđuje njegovu priču.

“Sve ja zaista tako kako je Nenad rekao. Iako sam možda ja u kući gazda, sve bitne odluke, velike za nas, doneli smo zajedno. Nenad jeste muž za primer, to je danas nešto što fali većini bračnih parova. Mi imamo tu sreću da je jako dobra komunikacija između nas. Onda je sve bolje i lakše”, završava vlasnica i direktorka modne agencije.

Ljubav ne jenjava, brak skladan, a supružnici otvoreni. Malo je takvih u Srbiji koji bi ovako iskreno pričali…

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Kurir.rs /Izvor:Anastasija Čanović/pulsonline.rs)

[adsenseyu2]