MALENI TIGRIĆ U RUKAMA ARKANA: Ovo je priča o Ražnatovićevom LJUBIMCU

Arkan

Foto: printscreen/youtube

Fotografija tigra se brzinom svetlosti našla na naslovnim stranicama najpoznatijih inostranih dnevnih novina željnih saznanja o glavnim junacima srpsko-hrvatskog rata

Mladunče tigra počelo je da pravi društvo Srpskoj dobrovoljačkoj gardi Željka Ražnatovića Arkana još u vreme Vukovara. Tigar se premijerno pojavio na čuvenoj fotografiji na kojoj ga drži komandant Željko, dok se u pozadini vide saborci sa fantomkama naoružani do zuba.

[adsenseyu5]

Ta fotografija se brzinom svetlosti našla na naslovnim stranicama najpoznatijih inostranih dnevnih novina željnih saznanja o glavnim junacima srpsko-hrvatskog rata.

– Tada su Arkanovi dobrovoljci nazvani Tigrovi. Takođe se tigar mogao videti na drugim brojnim fotografijama i snimcima sa ratišta, a njegov uplašeni pogled vam govori da nije oduševljen ambijentom u kome se nalazi. Kada se Legija pridružio Arkanovoj Gardi, počeo je posebnu obuku regruta koji su pre toga prošli obuku Borislava Pelevića. Unapređeni gardisti su nazvani “Super Tigrovi” – otkrio je administrator stranice “Legende devedesetih”.

MUNJEVITI KONTRAUDAR ZVANIČNE MOSKVE: Putin pravi VOJNU BAZU u Republici Srpskoj, Amerikanci u panici!

Nije poznato da li je isti tigar gostovao u Cecinom spotu za pesmu “Monotonija“, ali se da pretpostaviti…

Takođe se i Ražnatovićev sin Veljko na društvenim mrežama potpisivao kao ArkTigar.

Kako se pričalo, čuveni tigar je zapravo bio tigrica pod imenom Maza i sa ratišta ju je Arkan doneo bivšem direktoru Beo Zoo vrta, Vuku Bojoviću.

NENAD JEZDIĆ O RIJALITIMA U SRBIJI: “Ne znam ko tih go…a više može da se naguta?”

Skoro se pojavila lažna vest na jednom portalu o smrti upravo tog tigra koga su u tekstu nazvali Nelson.

Kako saznajemo, tigrica je živa. U vreme kada ju je Arkan pokazao bila je mladunče, a prosečan životni vek tigrova je oko 25 godina…

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]