MAGIJA, SLOBODA, AVANTURA: 3 znaka kojima će ovo biti nedelja iz snova

sreća

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Da li ste spremni da vam se rašire krila, da osetite magiju, slobodu, avanturu? Ova tri horoskopska znaka će biti nagrađena baš time tokom tekuće nedelje.

VAGA

Ponovo ćete postati ona stara osoba, spremna da flertuje sa svakim ko vam je na putu.

Stavri napokon postaju lakše za vas. Ponašate se na stari dobri način i okolina vas prihvata. Za sve je to zaslužna Venera koja se vratila u normalnu putanju. Zapravo ona i čini dominantnom vašu prvu kuću, kuću ličnosti, pa ste se posvetili sebi i želite da volite, a možda i flertujete ili uplivate u kratku romansu.

Atraktivniji ste nego inače i privlačite pažnju gde god da krenete. Nemojte da se iznenadite ako vas ljudi saleću, ako žele da se upoznaju sa vama, da budete najbolji prijatelji. Čak ćete se i vi zaljubiti u sebe.

KOMŠIJE IZ TITELA ODVEZALE JEZIK: Domar škole gde je išla Bogdana ništa NIJE KRIO, a tek kad čujete zašto je OTAC Cecine snajke ljut na zeta VELJKA…

LAV

Vi ste trenutno najbolji umetnik u svom okruženju.

Prosto zračite svojom zlatnom aurom i plenite svojm harizmom. Sve je to zahvaljujući Suncu u vašoj petoj kući, kući kreativnosti. Zbog toga je umetnička energija prisutna i vi zračite njome. To svako voli da vidi i svakom prija vaša blizina.

Probudićete ponovo dete u sebi koje je spremno da mašta i da uleće u nepoznato bez osećaja straha. Vreme je da napišete pesmu, izdate knjigu, otpevate nešto solo, odnosno da obelodanite svoje domete. Iskoristite svetlost koja vam je data.

STRELAC

Zračite kosmičkom energijom.

Ovo je vaš “sunčani” povratak. ponovo ste puni entuzijazma i spremni ste za pohode u nove avanture. Imate sve razloge ovog sveta da slavite sebe kao osobu, pogotovo što je sad vreme za to, jer je Sunce u vašoj prvoj kući, kući ličnosti.

astro

Foto: Dnevne.rs/OPixabay

Vreme je da se osvrnete na događaje iz prethodne godine i da počnete da pravite spisak ciljeva za budućnost. To obavezno uradite dok su vam ovako otvorene oči i dok ste optimisti. Iskoristite period Strelca i Sunca u njemu da se dobro provedete i da se kvalitetno pripremite za naredni period.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs /Izvor:elitedaily.com)