MAGIČNA LJUBAVNA PRIČA U SRBIJI: Sve je počelo na društvenoj mreži KAD JE ONA IMALA 12 GODINA! (VIDEO)

par
Milena je sa 15 godina počela da živi u vanbračnoj zajednici sa Bogdanom, a istovremeno je krenula i u srednju školu

Da ljubav ne zna za granice, pokazuje i ova priča o ljubavi Srpkinje i Makedonca.

Upoznali su se vrlo rano, kada je ona imala samo 12 godina, a on 15. Uz puno truda i obostrane želje, ljubav je pobedila i krunisana je brakom. Reč je o mladom paru Mileni i Bogdanu Vasilevu.

[adsenseyu5]

Ona sada ima 18 godina, upisala je fakultet, tri godine je u braku i u osmom je mesecu trudnoće, a njen muž Bogdan ima 21 godinu.

Foto: Privatna arhiva/Milena Filipović Vasilev

Borila se za svoj mir i mesto pod suncem pune dve godine i sada je kompletno ostvarena osoba.

[adsenseyu1]

A ovo je priča njenog života:

– Imala sam 12 godina kad sam poslala zahtev za prijateljstvo Bogdanu na Fejsbuku, po nagovoru mojih roditelja da potražimo neke naše prijatelje u Makedoniji, pozvali smo Bogdana misleći da je on njihov sin. Međutim ispostavilo se da nije to taj dečko – počinje priču Milena.

Foto: Privatna arhiva/Milena Filipović Vasilev

Iako se ispostavilo da nisu našli pravu osobu, tj. rođaka, odmah su se rodile simpatije između njih i nastavili su dopisivanje:

U međuvremenu ona je napunila 13 godina dok je on još uvek imao 16 godina. Održavali su kontakt pola godine, a onda je on došao u Srbiju…

Tada počinju Bogdanova majka i njen nevenčani suprug, koji su bili protiv naše veze, da nam stvaraju probleme, a sa druge strane su bili moji roditelji koji su bili uz njega i mene sve vreme – priča Milena i dodaje da su Bogdan i ona bili maltretirani od socijalne službe u Barajevu gde ih je prijavljivala njegova majka, kao i od policije i socijalne službe u Makedoniji koje je takođe inicirala njegova majka.

Foto: Privatna arhiva/Milena Filipović Vasilev

Kako priča Milena, u poslatim prijavama je navodila razne neistinite priče samo da bi prekinula mladalačku ljubav, ali u tome nisu uspele ni ona niti daljina koja nas ih je razdvajala.

– Svim snagama smo se borili za našu iskrenu dečiju ljubav. Ni u čemu nismo posustali, sve je išlo kako treba. I dalje smo bili odlični đaci kao i pre našeg upoznavanja. Bogdan je bio prvak Makedonije u harmonici, voleo je da svira i da me gleda na Skajpu dok ja učim. Nisu nas interesovali nikakvi poroci, osim ljubavi i škole – sa velikom iskrenošću priča Milena.

Njihova ljubav je konačno pobedila kada je Bogdan napunio 18 godina, odselio se iz Makedonije i došao da živi sa njom i njenom porodicom. Milena je takoreći sa 15 godina počela da živi u vanbračnoj zajednici, a istovremeno je krenula i u srednju školu.

Foto: Privatna arhiva/Milena Filipović Vasilev

Udala se sa 16 godina u Barajevu, uz dosta muke, jer je ona bila maloletna, a on strani državljanin.

Ja sam i dalje bila redovan učenik i išla u školu udata, postizala sve obaveze i bila odličan đak. Na dan venčanja suprug mi je priredio iznenađenje i doveo emisiju “Sve za ljubav” da bi mi se javno zahvalio što sam bila uz njega i zajedno se sa njim borila za našu ljubav – sa velikom uzbuđenošću priča Milena.

Emisija je bila jedna od najgledanijih u zemlji i regionu. Zatim je veliki broj makedonskih novina pisao o ovoj ljubavi.

poljubacFoto: Privatna arhiva/Milena Filipović Vasilev

Mladenci još uvek nisu izmirili loše odnose sa njegovim roditeljima. Žive u Barajevu, ali planiraju da izgrade svoju kuću.

S obzirom na situaciju, to i nije tako lako, ali kao što su sve pobedili ljubavlju, tako će zajedničkim snagama izgraditi i svoj dom, kažu.

Pogledajte i Milenin i Bogdanov video, koji pokazuje samo delić njihove ljubavi:

(I. Lazić /Telegraf.rs)