LUNA PLAKALA KAO KIŠA: Pročitala Slobino pismo i shvatila sve!

pismo

Foto: printscreen/youtube

Prethodna noć je bila veoma burna za Lunu Đogani i njenog bivšeg dečka Slobodana Radanovića. Naime, zadrugarima su puštani klipovi, a na nekoliko njih bio je Sloba u trenucima kada je bio izuzetno blizak sa svojom suprugom Kristinom Kijom Kockar.

Blogerka je ovo veoma zamerila svom bivšem dečku, te mu je u nekoliko navrata uputila pogrdne reči, psovke i uvrede tokom emisije. Radanović se trudio da joj ne uzvraća na isti način, a oni su se za vreme reklama i nasamo posvađali.

Ipak, nekoliko sati kasnije, blogerka se pokajala zbog svega izgovorenog, te je u sobi za rehabilitaciju plakala vidno potresena.

rijaliti

Foto: printscreen/TV PInk

– Ne mogu da verujem da se on sada pravda zbog jedne čokolade. Mi smo ovde delili parče hleba osam meseci, zajedno smo gladovali. Zbog toga mi je krivo – plakala je Luna, dok je Nadežda Biljić pokušavala da pronađe prave reči kako bi utešila svoju cimerku.

Luna je nakon toga donela pisma i poklone koje joj je Sloba davao dok su bili zajedno. Ona se prisetila svih lepih trenutaka i nije mogla da obuzda emocije.

ONE LEČE ZATROVAN PROSTOR: Kućne biljke koje teraju nemir i neslogu, otkrivaju bolest! (INFO)

Učesnica rijalitija plakala kao kiša dok je čitala ljubavne poruke koje joj je Radanović poklanjao, dok je on za to vreme sedeo u dvorištu sa nekolicinom zadrugara.

Luna se izvinila svom nekadašnjem dečku za to što ga je nazvala lošim čovekom, ali on joj je zamerio još mnogo toga.

(Dnevne.rs/Izvor: Pink.rs)