LUDA PLANETA: Ova devojka jede jednu rolnu toalet-papira dnevno, neobična želja se javila tokom trudnoće (VIDEO)

papir

Mlada mama petoro dece kaže da jedva čeka da ode u WC, kako bi tamo tokom drugih radnji, koje se inače obavljaju na ovom mestu, sažvakala i nekoliko listova toalet-papira

Džejd Silvester (25) je mlada žena iz Gejnsboroua u Velikoj Britaniji, kojoj se stvorila neobična želja tokom trudnoće, različita od svih potreba i hirova trudnica. Ova devojka jede jednu rolnu toalet-papira dnevno i kaže da različitibrendovi imaju drugačije ukuse.

Mlada mama petoro dece jede ovu čudnu vrstu “hrane” još od vremena kada je nosila u stomaku svog najmlađeg sina Džeksona, koji se rodio pre 15 meseci.

– Počela sam da žudim za toalet-papirom u drugom mesecu trudnoće. Još uvek ne znam zašto. Sviđa mi se osećaj te teksture u ustima, više nego ukus. Sviđa mi se isušivanje i upijanje. Moja porodica misli da to nije dobro za mene, ali ja tu ne mogu ništa – rekla je Džejd.

Ona kaže da jedva čeka da ode u WC, kako bi tamo tokom drugih radnji koje se inače obavljaju na ovom mestu, sažvakala i nekoliko listova ove posebne hartije, namenjene higijeni ljudi.

U proseku jede oko 8 papira, a u kupatilu ima rolne koje jede i rolne koje koristi za ono čemu inače ovaj predmet služi.

[adsenseyu4]

– Ne može da učini mom organizmu ništa dobro, ali nije izazvalo dosad nikakvebolesti ni zdravstvene probleme – istakla je mlada mama.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor:mirror.co.uk)