LOTO NAMEŠTALJKA SMEŠNIJA I OD SRPSKIH PREVARA: Evo kako izgleda izvučena loptica broj 33 (FOTO)

nameštaljka

Foto: printscreen/rte.ie

Irci baš ne znaju da varaju! Kada se sinoć zavrteo Loto bubanj i loptice zaigrale u njemu, jedan oštrooki gledalac uočio je ono što je ostalima promaklo: lopticu sa krizom identiteta koja ne može da se odluči da li je broj 33 ili 38

Naime, nespretni prevaranti u irskoj Narodnoj lutriji na jednu lepoticu zalepili su dva broja. I to je bilo toliko očigledno da boli.

Pored ove (dvobrojne) loptice, izvučeni su i brojevi 1, 4, 29, 45, 46 i 26.

[adsenseyu5]

– U pitanju je svetlosna refleksija, zbog koje izgleda kao da na loptici pišu dva broja – pravdao je neuspeli pokušaj prevare portparol Narodne lutrije, ali to nije zvučalo ubedljivo onima koji su odigrali Loto. Oni znaju šta su videli.

https://twitter.com/Davecon1973/status/916764595892768768?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.telegraf.rs%2Fzanimljivosti%2Fsvastara%2F2902132-ova-loto-namestaljka-je-jaca-i-od-srpskih-prevara-pogledajte-kako-izgleda-izvucena-loptica-broj-33-foto

Dodao je da se težina i veličina svih Loto loptica i brojeva strogo proveravaju pre svakog žreba.

Očigledno ne i ono što na njima piše.

JELENA JE IMALA 3 LJUBAVNIKA, NEĆU DA GLEDAM KAKO MI SIN TRUNE U ZATVORU: Vladimir je pričao sve najbolje o snaji, a sada je „PROMENIO PLOČU“ (INFO)

– Uvek sam znala da je nameštaljka – napisala je na Fejsbuku, Džuli, jedna od onih koji nisu poverovali u pravdanja Lutrije.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]