LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 8. do 15. januara 2018. godine (ASTRO)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Praznici ostaju za nama, tople emocije su nešto što svakako reba sačuvati i preneti u naredni period. Pročitajte kakve su po tom pitanju sugestije astrologa za naredni sedmični period.

OVAN (21. 3 – 20.4)

Venera, planeta ljubavi koja upravlja vašim poljem partnerskih odnosa, u napetom aspektu sa Uranom u vašem znaku, najavljuje nove susrete i poznanstva. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. januara, vašu pažnju može da privuče vrlo atraktivna osoba od koje vas deli veća razlika u godinama.

BIK (21. 4 – 21.5)

Zbog napetog aspekta između vašeg vladaoca Venere i Urana, simbola hedonizma i rizika, ove nedelje neće vas “zaobići” stresne situacije, i to zbog ljubavi. Pozicija Marsa upozorava da izbegnete rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o nekom Lavu, Škorpiji ili Vodoliji.

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u vašem astrološkom polju ljubavi i kreativnosti, 8. januara, na nekom rođendanu ili proslavi, možete da se nađete na meti udvaranja nekog vazdušnog znaka. Krajem perioda, osoba koju ste upoznali preko neke društvene mreže, verovatno će vam predložiti da se vidite.

RAK (21. 6 – 22.7)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. januara, klonite se rasprava sa partnerom, naročito ako ste junski Rak. Zbog aspekta između Venere i Urana, kao kao grom iz vedra neba, sredinom perioda može da vas pogodi Amorova strela.

LAV (23. 7 – 23.8)

Početkom perioda, izbegavajte konflikte sa partnerom, naročito ako se radi o nekoj Škorpiji, Jarcu ili Vodoliji. Posle 11. januara, preko neke društvene mreže možete da upoznate mlađu, atraktivnu osobu. Vašu pažnju, na nekoj proslavi, može da privuče neki Strelac ili Ovan.

Ovaj kiks je već postao pravi hit na društvenim mrežama: Sramota u Žikinoj šarenici (FOTO)

DEVICA (23. 8 – 23.9)

Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija i posla, 11. januara, ulazi u peto polje, donoseći vam nove kontakte i poznanstva sa interesantnim osobama. Krajem perioda, očekuje vas romantičan susret sa umetnikom ili sportistom.

VAGA (23. 9 – 22.10)

Zbog napetih aspekata Marsa sa Uranom u kući partnerskih odnosa i Jupiterom u kući ljubavi, partner insistira na nečemu što vama ne odgovara. Naglašen znak Jarca u kojem će krajem nedelje biti polovina planeta, najavljuje susret sa nekom Vodolijom ili starom simpatijom.

ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. januara, koja obrazuje kvadrat sa jednim od vaših vladalaca, Plutonom, simbolom seksualnosti i harizme, očekuje vas susret sa glumcem, muzičarem ili slikarom sa kojim možete da uđete u tajnu vezu. Jedan Bik misli na vas, a Jarac vam šalje SMS.

STRELAC (22. 11 – 21.12)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. januara, može da vam se udvara Škorpija, ako ste dama. Posle 11. januara, Merkur, vladalac kuće partnerskih odnosa, ulazi u znak Jarca, što najavljuje susret sa osobom koju već poznajete preko poslovnih kontakata.

NAJBITNIJI DATUMI U 2018. za svaki horoskopski znak

JARAC (22. 12 – 29.1)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. januara, pod nepovoljnim uticajem Plutona, simbola moći, iz vašeg znaka, bilo bi bolje da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o nekoj Škorpiji ili Jarcu. Slobodni predstavnici vašeg znaka, krajem perioda, mogu da upoznaju nekog Raka.

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Merkur, simbol komunikacija, posle 11. januara počinje da prelazi preko vaše 12. astrološke kuće u kojoj se već nalazi polovina planeta. Osim novih susreta i poznanstava, verovatno ćete se preko neke društvene mreže upoznati sa osobom čijem šarmu nećete moći da odolite.

NEDELJNI HOROSKOP od 8. do 15. januara 2018. godine (ASTRO)

RIBE (20. 2 – 20.3)

Vama upravljaju Neptun i Jupiter koji u ovom periodu obrazuju harmoničan aspekt, donoseći vam romantične susrete. Merkur, planeta koja upravlja vašim poljem partnerskih odnosa, 11. januara, ulazi u znak Jarca, pa na kraćem putu u inostranstvu ili preko neke socijalne mreže, možete da se zaljubite u mlađu osobu.

(Dnevne.rs/astrosajt.blogspot.rs/Izvor:Novosti.rs)