LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 19. do 26. decembra 2017. (ASTRO)

ljubav

Foto: Pixabay

Ušli smo i u pretposlednju sedmicu ove kalendarske godine. Ali, to već znete.

Ono što, možda, još ne znate je kakve vas astrološke predispozicije u njoj čekaju. Saznajte i to, u nastavku teksta…

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

Ovnovi ove nedelja neće više osećati tako veliku napetost u emotivnim odnosima i trudiće se da uspostave veću stabilnost u vezi. Trenutke veće nervoze pokušavaće da prevaziđu razgovorom. Slobodni mogu uspostaviti prisniji kontakt sa osobom koja im se sviđa.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Bikovi će se ove nedelje dobro slagati sa partnerom i mogu uspešno rešavati nesporazume, a jedno drugom će biti veća emotivna podrška. Slobodni pripadnici znaka mogu imati susret koji će na njih ostaiviti utisak, a neki mogu započeti novu ljubavnu vezu.

[adsenseyu5]

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Blizanci ove nedelje deluju mnogo ozbiljnije i manje raspoloženi za emocije. Neke mogu mučiti nepotrebni problemi, a partner će im delovati previše opušteno, pa je u vezi moguće nerazumevanje. Slobodni bi još uvek mogli ostvariti svoje ljubavne planove.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Rakovi će ove nedelje osećati manju napetost u privatnim odnosima, ali je i dalje moguće nerazumevanje u vezi, a partner može delovati posesivno. Slobodni će imati šansu da upoznaju neku osobu koja ih može veoma privući, ili da započnu novu vezu.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Lavovi ove nedelje i dalje imaju mogućnost da sretnu neku zanimljivu osobu, ili da započnu novu emotivnu vezu, pa ovaj period treba da iskoriste. Odnos sa partnerom biće pozitivniji, a napetost u vezi manja, ipak partner ponekad može biti nepotrebno sumnjičav.

BRUTALNA ISPOVEST DEDA MRAZA: Muka mi je od današnjih roditelja i njihove dece

DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO

Device će ova nedelje imati skladniji odnos sa partnerom zahvljujući većem strpljenju koje će oboje pokazivati, tako da šasni za razmirice gotovo da i neće biti, osim ako neki ne budu nepotrebno sumnjičavi i posesivni. Slobodni će imati šanse za neko novo poznanstvo.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Vage ove nedelje osećaju više stabilnosti u emotivnim odnosima, pa sa partnerom mogu imati skladniji odnos. Oboje će se truditi da smanje nervozu, ali ne treba da budu sumnjčavi jedno prema drugom. Slobodni mogu imati susret koji će na njih ostaviti utisak.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Škorpije ove nedelje mogu delovati sumnjičavo prema partneru i pokazivati više ljubomore, pa bi trebalo da otvoreno razgovaraju ukoliko ih nešto muči i reše problem. Slobodni mogu imati susret koji će na njih ostaviti utisak, a neki mogu zaočeti novu emotivnu vezu.

[adsenseyu1]

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Strelčevi ove nedelje deluju više zainteresirano za emocije od partnera, pa je u vezi moguće nerzaumevanje, a svako kao da će više biti zabavljen sobom. Slobodni treba da iskoriste ovaj period i više izlaze, jer im se još uvek može ostvariti neka ljubavna želja.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Jarčevi će ove nedelje osećati više emotivne stabilnosti, ali ne treba da pokazuju posesivnost ili nepoverenje prema partneru, je tada mogu izazvati probleme u emotivnim odnosima. Slobodni mogu imati značjno poznanstvo koje ih neće ostaviti ravnodušnima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Vodolije ove nedelje imaju uglavnom pozitivan odnos sa partnerom koji će pokazivati više optimizma u emotivnim odsnosima, dok će one biti sumnjičave i nepotrebno brinuti. Neki mogu biti opsednuti razmišljanjem o osobi koja za njih može biti nedostupna.

POREĐALA KAŠIKE NA TESTO: Poći će vam VODA NA USTA kad vidite krajnji rezultat (VIDEO)

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Ribe ove nedelje osećaju više mira i stabilnosti u svjoj vezi, ali partner ponekad može pokazivati više posesivnosti i tako remetiti sklande odnose. Slobodni mogu imati neki značajan susret koji će na njih ostaviti utisak, a neki bi mogli započeti novu ljubavnu vezu.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Balkanspress.com/Izvor: Conoplanews)

[adsenseyu2]