LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 16. do 23. januara 2018. (ASTRO)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Sa drugom polovinom januara stigao je i sneg, pravi ambijent za romantičnu zimsku ljubav koja će zagrejati srca. Ali, šta na to imaju da kažu astrolozi?

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

Ovnovi se ove nedelje dobro snalaze u nekim situacijama koje će od njih zahtevati promene na emotivnom planu. Još uvek je moguće razgovorom rešiti neke probleme i tako zadržati dobore odnose u vezi. Slobodni Ovnovi nove kontakte mogu imati preko prijatelja.

 BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS
Bikovi ove nedelje mogu osećati kao će ih u emotivnim odnosima opterećivati neke stvari iz prošlosti. Partner neće biti naročito raspoloćen za saradnju, tako da se neki za savet mogu obratiti prijateljima. Slobodni pripadnici zanka pokušaće da se opuste u poznatom društvu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI
Bliznaci ove nedelje mogu doživeti neke lepe trenutke ako se nađu na nekom putovanju. Odnos sa partnerom će se bez obzira na neke momente nerazumevanja biti sklandiji, jer će on pokazivati više tolerancije, a razgovorom se još uvek mogu rešiti nesporazumi

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER
Rakovi će ove nedelje lakše podnositi napetost koja moće da se stvori na emotivnom planu, ali neke mogu ponovo opterećivati problemi iz prošlosti. Nije isključeno da će neki Rakovi razmišljati o staroj ljubavi. Slobodni će biti optimistični i lakše će sklapati nove kontakte

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO
Lavovi ove nedelje mogu osećati nerazumevanje u odnosu sa partnerom, ali to uspevaju da prevaziđu ukoliko budu spremni na kompromis. Oni koji imaju neku tajnu simpatiju, mogli bi sa njom da uspostave kontakt. Slobodne Lavove očekuje više novih poznanstava.

RADITE NON-STOP, A NEMATE PARA: Četiri stvari GENETSKOG SIROMAŠTVA koje odmah morate prestati raditi!

DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO
Device u toku ove nedelje mogu imati neke probleme koji će im izgledati nesavladivi, tako da će kvariti raspoloženje i sebi i partneru. Ipak, u drugoj polovini nedelje će se situacija srediti. Slobodni će biti raspoloženi za nove kontakte koje će najviše imati preko prijatelja.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA
Vage ove nedelj pokazuju više interesovanja za nova poznanstva, ali bi neki molgi da naiđu na prepreke u ostvarivanju svojih emotivnih planova. Odnos sa partnerom biće ispunjen nerazumevanjem, ali se razgovorom još uvek mogu rešiti postojeći problemi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO
Škorpije ove nedelje osećaju potrebu da analiziraju svoj emotivni žtvoti i neće biti naročito raspoloženi za druženje i nove kontrakte. Zauzeti će pokazivati manji interes za partnera, pa bi odnos u vezi mogao da zahladi. Škorpije koji su na nekom putovanju imaće više sreće.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
Strelčevi će ove nedelje pokazivati više optimizma u emotivnim kontaktima, pa će se zauzeti tako boriti protiv partnerove nezainteresiranosti. Neki Strelčevi će ozbiljno razmišljati o osobi koja im je pre značila, a neki bi se mogli upustiti u tajnu ljubavnu vezu.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS
Jarčevi će ove nedelje biti prilično neraspoloženi za emotivni život, osim ukoliko ih ne zainteresira neka neobična osoba iz poslovnog okrućenja. Zauzeti će biti dosta rezervisani premapartneru, ali će njegovo pouzitivno raspoloženje uticati da onosi u vezi ne zahlade.

NARODNA VEROVANJA: Ako nađete dugme, NE UZIMAJTE GA, a ako već jeste, uradite OVO da oterate ZLO

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS
Vodolije ove nedelje mogu osećati prolazno nezadovoljstvo u emotivnim odnosima, a neki se ljubavni planovi mogu izjaloviti. Ipak i dalje će biti otvoreni za nove kontakte i poznanstva. Kod zauzetih, odnos sa partnerom mogao bi da pretrpi prolazne probleme.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES
Ribe će ove nedelje osećati više optimizma u emotivnim odnosima, a planovi koje su mnogi odlagali sada bi mogli početi da se ostvaruju. Biće više šansi za lepa poznanstva, kao i za nove ljubavne veze. Zauzete Ribe sa partnerom mogu ostvariti lepši i opušteniji odnos.

(Dnevne.rs/astrosajt.blogspot.rs/Izvor: conopljanews.net)