LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 28. novembar – 4. decembar 2017. (ASTRO)

srce

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Šta kažu zvezde o vašem mogućem ljubavnom i emotivnom životu u ovoj jesenjoj sedmici?

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

Ovnovi ove nedelje mogu delovati nežnije i više će se posvećivati parternu. Slobodni pripadnici znaka mogu biti skloni zaljubljivanju, ali će nekima ljubavna očekivanja biti nerealna, pa bi mogli i da se razočaraju. Sklonost ka upuštanju u avanture i tajne veze biće i dalje prilično naglašena.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Bikovi ove nedelje mogu ostvariti emotivniju komunikaciju u svojoj vezi, činiće im se da je partner popustljiviji prema njihovim željama. Oni sami imaće potrebu da budu u centru pažnje. Slobodni pripadnici znaka bi mogli da upoznaju neku interesantnu osobu, a biće I onih sklonih tajnim vezama.

[adsenseyu5]

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Blizanci će ove nedelje biti u svom svetu I teže izlaziti na kraj sa emocijama, a odnos sa parteom biće sve napetiji. Neki mogu imati i manjih rasprava u vezi. Slobodni pripadnici znaka biće u povoljnijoj situaciji, jer će imati više šansi da upoznaju neku novu osobu koja im se može prilično dopasti.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Rakovi ove nedelje mogu imati neko značajno poznanstvo sa osobom u koju bi mogli da se zaljube, a najviše šansi za tako nešto imaće oni koji se nađu na nekom putu, ili im se dopadne osoba koja ima veze sa inostranstvom. Zauzeti će želeti žda provedu što više vremena sa voljenom osobom.

BOŽIĆNA DEKORACIJA KAO IZ BAJKE: Melanija Tramp otvorila vrata Bele kuće (VIDEO)

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Lavovi bi u toku ove nedelje mogu osećati emotivnu napetost i mogu biti sumnjičavi prema osobi do koje im je stalo. Ipak većina će imati više razloga da bude zadovoljnia emotivnom situacijom. Zauzeti pripadnici znaka osećaće više lepih emocija prema partneru i trudiće se da učvrste ljubavni odnos.

DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO

Device će ove nedelje imati utisak da partner ima neke svoje tajne, ali će i one same biti u svom svetu mašte. Zato je u vezi moguće je nerazumevanje. Emotivno zadovoljstvo mogli bi osećati oni pripadnici znaka koji se nalaze u tajnim ljubavnim vezama ili bi se u njih mogli upustiti.

[adsenseyu1]

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Vage će ove nedelje biti veoma romantične zaljubljive, a nekim pripadnicima znaka ljubavna veza mogla bi da se dogodi na poslu. Zauzete Vage želeće da osvare skladniji odnos sa partnerom i biće tolerantnije prema njemu. Neke će previše idealizovati osobu koja im se doapda ili se upustiti u tajnu vezu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Škorpije će ove nedelje biti tolerantniji prema osobi do koje im je stalo. Ono što je zančajno je da mogu biti zaokupljeni rešavanjem privatnih problema koje ranije nisu mogli da reše, a mogući su i susreti sa osobama koje nisu dugo videli. Neki pripadnici znaka mogli bi da se upuste u tajnu ljubavnuh vezu.

nova godina

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Strelčevi ove nedlje mogu osećati sve veću napetost u partnerskim odnosima, pa su u emotivnoj vezi mogući i manji nesporazumi. Partner će biti sve više u svom svetu i sve ćudljiviji. Slobodni pripadnici znaka mogu sresti osobu iz prošlosti, ili upoznati osobu sa kojom je moguća samo tajna emotivna veza.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Jarčevi se ove nedelje nalaze u mirnijem periodu u svojim emotivnim odnosima, partner će biti smireniji i biće im mnogo lakše da postignu neki zajednički dogovor. Slobodni pripadnici znaka lepo će se provoditi ako budu na nekom putovanju gde je moguće neko uzbudljivo poznanstvo.

[adsenseyu5]

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Vodolije se ove nedelje nalaze u pozitivnom periodu kada je ljubav u pitanju, odnosi u vezi će biti emotivniji, a partner će se truditi da pokaže koliko mu je stalo. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju osobu koja će im se veoma dopasti,a mogući su susreti I sa nekom osobom iz prošlosti.

ŽENE OD STILA OVIH 5 STVARI NE NOSE NIKADA: To je ponižavajuće i jadno

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Ribe ove nedelje mogu da osete neku vrstu promene unutar samih sebe, pa će i emotivni odnosi biti zahvaćeni njihovim raspoloženjem. Neki se mogu okrenuti razmišljanju o nekoj prošloj ljubavi ili vezi, a nekima bi mogla da se dogodi tajna ljubavna veza. Zauzeti se neće najbolje razumeti sa partnerom.

JAKA PORUKA: Ako uzimate kovanice koje nađete na ulici, to znači samo jedno!

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/astrosajt.blogspot.rs/Izvor: Conopljanews)

[adsenseyu2]