LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 12. do 19. decembar 2018. (ASTRO)

ljubav

Foto: Dnevne.rs/Pixapay

Šta vas, u najkraćem, očekuje na ljubavnom i emotivnom planu u narednih sedam dana?

OVAN (21. 3 – 20.4)

Ljubav Mnoštvo planeta u devetom polju, pod uticajem Urana iz vašeg znaka, najavljuje uzbuđenja na ljubavnom planu. Ako ste zauzeti, partner može da vas iznenadi nekim kraćim putovanjem u inostranstvo.

BIK (21. 4 – 21.5)

LjubavTokom ovog perioda nećete tolerisati bilo šta što vam ne odgovara, naročito ne vezu sa nekim zemljanim znakom koja vas već neko vreme prilično iscrpljuje. Jarac vam šalje SMS.

[adsenseyu5]

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Ljubav Mnoštvo planeta u astrološkom polju partnerskih odnosa među kojima je i Venera, simbol ljubavi, donosi vam nove susrete i poznanstva. Moguć ulazak u tajnu romansu sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata.

RAK (21. 6 – 22.7)

Ljubav Naglašena kuća strasti u kojoj se nalaze Sunce, Merkur, Venera i Saturn, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu. Jedan Bik misli na vas, dok vam Škorpija šalje SMS.

LAV (23. 7 – 23.8)

Ljubav Strelac čezne za vama, pokušavajući da dopre do vašeg srca preko SMS poruka ili društvenih mreža. Krajem perioda, teško ćete moći da odolite šarmu jedne Vodolije koja već neko vreme želi da vam se približi.

ODLETEO U SMRT SA 62 SPRATA: Poznati kaskader poginuo nakon pada sa nebodera (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

DEVICA (23. 8 – 23.9)

Ljubav Ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka, zbog uticaja Neptuna, bićete veoma romantični ali i skloni idealizovanju partnera. Krajem nedelje, izbegavajte rasprave sa partnerom, naročito ukoliko ste u braku ili dužoj vezi.

VAGA (23. 9 – 22.10)

Ljubav Mnoštvo planeta u Strelcu, među kojima je i vaš vladalac Venera, pod uticajem Urana, može da vam donese strastveni susret sa Vodolijom ili Jarcem. Jedan Strelac misli na vas, a Blizanac vam šalje SMS.

ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)

Ljubav Družite se sa onima u čijem se društvu osećate prijatno, Rakom ili Devicom, umesto što se opeterećujete pitanjem partnerove iskrenosti prema vama. Rak vam šalje SMS.

[adsenseyu1]

STRELAC (22. 11 – 21.12)

Ljubav Mnoštvo planeta u astrološkom polju ličnosti čini vas znakom u trendu, popularnim i omiljenim, naročito kod suprotnog pola. Jedna Vodolija vam šalje SMS, a Ovan misli na vas.

JARAC (22. 12 – 29.1)

Ljubav U vreme poslednje Mesečeve četvrti, početkom perioda, može da vam se javi stara simpatija ili neko sa kim ste nekada bili jako bliski.

ljubav

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Ljubav Mnoštvo planeta u vašem astrološkom polju flerta donosi vam brojne susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Tajna veza sa nekim sa posla može da dovede do skandala, naročito ako ste prisutni u javnosti, zbog posla.

DETE SE OKLIZNULO NA LEDU I NIJE MOGLO DA USTANE: Prišao je otac i šutnuo ga jako u stomak (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

RIBE (20. 2 – 20.3)

Ljubav Već početkom perioda, u vreme poslednje Mesečeve četvrti u astrološkom polju ljubavi, vaše raspoloženje može da varira, pa bi trebalo da izbegnete rasprave sa partnerom. Ako ste u tajnoj vezi sa nekim sa posla, povedite računa da se za to ne sazna.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:astrosajt.blogspot.rs)

[adsenseyu2]