Ljubavni horoskop za petak, 16. januar

horoskop

Evo šta vam se sprema na ljubavnom planu…

OVAN ( 21.3.- 19.4.)

16.1.2015.

Vaše raspoloženje je sasvim zadovoljavajuće s obzirom na obaveze koje imate i na konjukciju Meseca i Saturna. Ne dozvoljavate nikom da vam govori šta treba da radite, imate mnogo planova i uglavnom su u vezi sa inostranstvom i to vam podiže moral i čini vas dobro raspoloženim.


bik

BIK (21.4.-21.5.)

16.1.2015.

Trudite se da budete dobro raspoloženi i pored toga što ste možda pomalo umorni od prevelikih očekivanja, obaveza ili neke pomalo stresne situaicije koju ćete uspeti uz pomoć osoba koje su vam drage da lako prevaziđete. Ako imate smisla za umetnost, trebalo bi da se danas posvetite hobiju.


[adsenseyu1]

blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

16.1.2015.

Najverovatnije ste veoma zaljubljeni i spremni da se posvetite umetnosti, hobiju ili nekom poslu koji vas u potpunosti ispunjava. Nekome je veoma drago da je ponovo sa vama u dobri odnosima. Svojom tolerancijom uspevate da pridobijete naklonost osoba koje su vam drage a kojima ste se možda nesmotreno zamerili.


rak

RAK (21.6. – 22.7.)

16.1.2015.

Oni koji su u braku ili dužoj vezi mogu prviti planove u vezi sa kupovinom zajedničke nekretnine. Sa mnogima možete da ostvarite dobru komunikaciju ako imate strpljenja za njih i ako im dopustite da vam oni nametnu svoje želje bar po pitanju izlazaka i druženja. Moguća je romansa sa nekim ko je poznat u javnosti. Verujete da biste mogli ponovo sresti jednog Lava.


Lav

LAV (23.7.-22.8.)

16.1.2015.

Verujete da ste u prilici da se pomirite sa nekim s kim ste do skora bili u zavadi zbog uzajamnih prebacivanja. Ovo se naročito odnosi na one koji su rođeni sredinom 80tih godina a ako spadate u nešto starije predstavnike ovog znaka, praktična strana vaše ličnosti dolazi do punog izražaja kada je u pitanju rešavanje ljubavnih problema.


[adsenseyu1]

 Devica

DEVICA (23.8. – 22.9.)

16.1.2015.

Možete biti veoma egzaltirani razvojem događaja i verovatno će želeti da partneru priredite neko prijatno iznenađenje, naročito ako se radi o ambicioznoj i sposobnoj osobi koja voli da putuje. Imate veliku želju da se negde zajedno provedete, moguće uz dobru muziku.Dobro se slažete sa vatrenim znacima ali samo ako se niko ne meša u vašu vezu.


vaga

VAGA (23.9. – 22.10.)

16.1.2015.

Ne ulazite u razgovore o nekadašnjem partneru ako niste spremni da čujete istinu ili ako niste u potpunosti ravnodušni. Možete biti previše okupirani nekim temama koje vas više pogađaju nego što vam prijaju ili problemima koje ne možete na jednostavan način da rešite. Moguća je romansa sa nekim ko vas je do skora pravio ljubomornim.


skorpija

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

16.1.2015.

Imate potrebu za kompletnom vezom, kako za emotivno sadržajnim odnosom tako i sa nekim ko bi vam ulivao veliko poverenje. Ako ste u stalnoj dužoj vezi, partner će se potruditi da vam da na znanje da u njega možete da imate neograničeno poverenje. Slobodne Škorpije mogu negde na putu upoznati nekog ko će im po mnogo čemu savršeno odgovarati.Ovo bi mogao biti interesantan dan.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

16.1.2015.

Pod velikim ste uticajem Meseca u vašem znaku. Ipak, retrogradni Merkur, vladalac vašeg znaka donosi neprijatnosti na emotivnom planu što bi moglo i negativno da se odrazi na one koji se osećaju usamljenim ili su u vezi sa nekim ko živi u inostranstvu. Dobijate poziv od jednog  Raka koji bi mogli da vam donesu mogućnost zajedničkog puta


Jarac

JARAC ( 22.12.-19.1.)

16.1.2015.

Ne uspeva vam da se organizujete onako kako biste želeli  a danas su mogući brojni pozivi za izlaske. Bilo bi dobro da izbegnete bilo kakvu raspravu i pokušavaju da zadržite prisustvo duha čak i kada su isprovocirani. Ako je vaš partner u poslednje vreme nervozan, nađite način kako da ga smirite, a ako se radi o nekom vodenom znaku, to će vam poći za rukom.


vodolija

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

16.1.2015.

Mogli biste se osećati izneverenim od strane nekog koga ne poznajete dovoljno dobro a smatrate da ste mu pokolonili veliko poverenje. Nemojte previše strogo suditi o jednom Jarcu ili  Blizancima, naročito ako se radi o osobama koje su prisutne u javnosti ili veoma zauzete. Ako ste usamljeni a dopada vam se osoba koju smatrate karijeristom, moraćete da napravite izvestan ustupak koji vam nije po volji.


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

16.1.2015.

Mesec u Strelcu  vas čini nedovoljno spremnim da prihvatite partnerove probleme ili da se pozabavite njegovim dilemama. Prilčno ste okupirani poslom i svojim ličnim planovima koji nemaju  mnogo dodirnih tačaka sa partnerom. Ako spadate u one tolerane  Ribe kojima je opsesija Vodolija moraće da budu aktivniji.

(astrozenit)