LJUBAVNI HOROSKOP od 16. do 31. oktobra 2018: Jarac između prijateljstva i flerta, Ovan na iskušenju (ASTRO)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Skrivene strasti, zanimljiva poznanstva iz kojih se može izroditi nešto više i nove veze koje obećavaju – ovako bi se ukratko mogla opisati dešavanja na emotivnom planu u drugoj polovini oktobra 2018. godine. Saznajte šta očekuje vaš znak, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Mnogi će obnoviti tajno poznanstvo ili će biti u iskušenju da uspostave nešto slično. Pazite dokle idete. Neki će poverovati da su na pragu konačnog rešenja, ali pokazaće se da na tom odnosu treba još poraditi.

BIK

Vaš ljubavni život razvijaće se dobro pod uslovom da ne govorite po svaku cenu. Bez obzira na sve male zagonetke, ipak ćete biti puni vere i optimizma, pa tako i u svoju ljubav. Druga strana će vas dobro prihvatati.

BLIZANCI

Vi ćete sve više biti skloni popuštanju, kako prema nečijim udvaranjima, tako i u svemu ostalom. Zbog ovog drugog partner bi mogao da vam prigovori. Odredite pravac i cilj u kojem se razvija vaša veza.

NEDELJNI HOROSKOP od 15. do 21. oktobra 2018: Vaga sluša intuiciju, ljubavne dogodovštine kod Bika (ASTRO)

RAK

Vaše društvo i dalje će vam biti sklono, pa ćete većinu slobodnog vremena radije provesti s prijateljem, nego s partnerom. Zbog toga bi on (ona) mogao da počne da vam prigovara. Nađite neki kompromis.

LAV

Ako očekujte telefonski poziv, verovatno ćete ga i dočekati. Isti će vas iskreno obradovati. Biće vam lakše. Osim dobre zabave, moguće je i da se ozbiljnije zagledate u još jednu osobu. Lavovi koji su u vezi biće vrlo bliski sa partnerom.

DEVICA

Imaćete snažan osećaj sigurnosti i poverenja u voljenu osobu. Činiće vam se da ovog puta sve može potrajati. Takođe joj lako možete objasniti gde škripi ili šta vas muči. Tako ćete još više poboljšati međusobni odnos.

VAGA

Bićete zaokupljeni jednim članom svoje porodice, pa će partner nakratko ostati po strani. Čim rešite porodične dileme, potrudićete se da nadoknadite ono što ste propustili s voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Osećanja će vas obuzimati poput plime. Bićete skloni da se predate ljubavi bez ikakve rezerve. Biće vam uzvraćeno. Istovremeno ćete morati da se malo pozabavite svojom porodicom, a to će vas podstaknuti da bolje sagledate svoju vezu.

STRELAC

Sanjaćete o nečemu čega nema, ali će vas to izvlačiti iz ljubavne letargije u kojoj ćete se nalaziti. Mnogi će upravo maštom nadoknaditi ono što u njihovim emotivnim odnosima trenutno nedostaje.

NE KONZUMIRAJTE IH KAO BOMBONE: Ovi analgetici protiv bolova mogu izazvati ovo u vašem organizmu!

JARAC

Uz pomoć prijatelja vi ćete lako prebroditi sve sumnje ili dileme. Poveravaćete se. To će doneti i bliskost s jednom osobom suprotnog pola za koju ste mislili da vam je samo prijatelj(ica). Moguće je da tu zaiskri.

VODOLIJA

Neki će shvatiti da su sasvim srećni i da im ne treba ništa više povrh toga. U tome će im pomoći njihovi prijatelji. Oni koji su u dužim vezama potrudiće se da povežu partnera i svoje društvo što je više moguće.

RIBE

Zanimljivi susreti, prijatni razgovori uz ponešto vaše samokontrole, humor i dobre vibracije – sve to možete doživeti u ovom periodu. Biće doduše i nešto provokacija, ali ćete ih stoički podneti i sve okrenuti na šalu

(Dnevne.rs/Izvor: ehoroskop.net/astrosudbina.com)