LJUBAVNI HOROSKOP od 16. do 30. septembra 2019: Škorpija zavodi sve od reda, platonska ljubav za Ovna (ASTRO)

plaža

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Otkrijte da li ćete u drugoj polovini septembra postati ”žrtve” Amorove strele, da li će vam ovaj period možda obeležiti trzavice ili definitivan rastanak sa partnerom ili se apsolutno ništa neće promeniti na emotivnom planu u naredne dve nedelje, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Neki će se okrenuti maštanju ili će aktivirati jednu platonsku ljubav. Potrudićete se da budete pristojni i ljubaznim ponašanjem nadilazićete prazninu u emotivnim odnosima. Kad je već tako, najbolje je ne ulaziti u jalove rasprave.

BIK

Otvoreni ste za sve ljubavne prilike kojih neće nedostajati. Istovremeno se u vama rađaju posebni seksualni zahtevi. Malo ko će moći da vam odoli. Biće strasti, erotike i zadovoljstva. Bićete zaigrani, kreativni i spremni na sve.

BLIZANCI

Ako na svoje emotivne odnose gledate kao jednu vrstu mučenja, tako će vam i biti. Pokušajte da prihvatite kritike s humorom. Pomoći će izlazak i dobar provod. Nastojte da se opustite i dobro zabavite.

RAK

Svojom sentimentalnošću iznenadićete voljenu osobu. Ona će ovaj put biti u poziciji zaštitinika. Još se niste ohladili od prošlosti, a već vam se slažu situacije novih ljubavnih prilika. Budite smireni.

PRAVOJ DAMI OVO JE ISPOD ČASTI: 10 stvari koje rade samo ZAVIDNE i NEKULTURNE žene!

LAV

Povremeno će dolaziti do malih prolaznih zatezanja u emotivnim odnosima. Uz dovoljno ljubavi i takta naći ćete kompromis. Jednostavno budite ono što jeste. Budite prirodni, pristupačni i s verom u svoju veštinu diplomatije.

DEVICA

Imatćete sjajne ideje kako da osvežite svoj ljubavni život. Povedite se za njima, bićete srećniji. Vaši ljubavni apetiti rašće iz dana u dan. Gledaćete da što više vremena provedete s voljenom osobom ili ako ste sami, s društvom.

VAGA

Dvoumićete se između potrebe za samoćom u kojoj sagledavate dublje stvari i želje za izlaskom među ljude s površnim razgovorima. Ipak, ako dobijete poziv za izlazak, prihvatite ga i izađite među ljude. Vreme je za takvo nešto.

ŠKORPIJA

Na svaki način vi ćete se truditi da zavodite. Ponekad nećete znati koga, jer ste malo zbrkani. Odredite svoju metu. Ipak, ako vidite da vam baš i ne ide u ljubavi, vi se povucite i pričekajte bolje dane. Zvuči jednostavno.

STRELAC

Nećete ulaziti u rasprave zašto je nešto tako kako jeste, jer i sami znate da će proći. Mirom ćete održavati postojeće stanje u vašoj vezi, odnosno braku. Svima oko sebe poželećete dobru zabavu, a vi ćete se skloniti u svoj svet intimnosti, bilo sami, bilo u paru.

NEDELJNI HOROSKOP od 9. do 15. septembra 2019: Uspeh pred vratima Vodolije, Škorpija se odlično zabavlja (ASTRO)

JARAC

Osoba s kojom radite daće sve od sebe da vas malo bolje upozna. Možda će pokušati da vam se približi, dok ćete vi celo vrijeme tražiti nešto skriveno, neopipljivo, suptilno. Vodićete se svojom inuticijom.

VODOLIJA

Pokušaćete da budete ljubazniji prema voljenoj osobi, a to će doneti i neka poboljšanja u vašem odnosu. Partner će vam stoga pokazati svoju osećajnost i osetljivost. Na vama je da to prihvatite i da pokažete ljubav.

RIBE

Kako vam još uvek ne dolaze prave reči, uspećete da pokažete ljubav na neki drugi način. Ni ne treba uvek pričati. Manje neraspoloženje biće povezano s težnjom da neko od vas dvoje dominira u odnosu.

     

(Dnevne.rs/Besno pile.rs/Izvor: ehoroskop.net/astrosudbina.com)