LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 30. APRILA 2018: Vaga ima lepe prilike za nova poznanstva, kod Škorpije sve pršti od strasti

devojka

Foto: Pixabay

Ljubavni horoskop od 16. do 30. aprila 2018: Saznajte kome će u ljubavi ići sve od ruke, a prema kome zvezde neće biti baš blagonaklone kada je reč o emocijama u drugoj polovini aprila 2018. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

Trudićete se da voljenoj osobi pružite što više pažnje i nežnosti uprkos ličnoj nestrpljivosti. Svojom domišljatošću, maštom ili intuicijom vi biste mogli da impresionirate mnoge oko sebe. Zapamtiće vas.

BIK

Izgledno je sve bolje povezivanje sa suprotnim polom, a posebno s nekim ko nije iz vašeg kraja. Bićete duhoviti i zabavni. Istovremeno će u vam jačati potreba za intimnošću. Vaši emotivni odnosi se razvijaju dobro.

BLIZANCI

Opet sebi čvrsto obećavate da ćete sve dovesti u red, vaša sentimenalnost jenjava i trudite se da budete objektivni. Ipak, bićete i osetljivi, a druga strana sklona eksperimentisanju u ljubavi. Rezultat će biti obostrano prilagođavanje uz mali napor.

RAK

Emotivnost, nežnost, osećaj za prepoznavanje onih skrivenih suptilnih nivoa u odnosima – sve to možete doživeti ovih dana. Ako ipak osetite nervozu i napetost, to možete ukloniti čistom esencijom ljubavi bez reči – pomoću nežnosti.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

LAV

Neobavezna druženja uz kaficu mogla bi da se lako pretvore u nešto više. Bićete prijatno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspećete u potpunosti da pokažete ono što osećate. Biće to dobro. Važno je jedino da ne pričate previše.

DEVICA

Bićete maksimalno usresređeni na voljenu osobu jer će situacija ili partner tako tražiti. Samci će biti srećni u društvu ako ne pričaju previše, jer ih neće razumeti. Neka se samo dobro zabavljaju bez objašnjavanja.

SVAKA JOJ ČAST: Devojčica počela da peva u restoranu, svi gosti je slušali u čudu i to sa razlogom! (VIDEO)

VAGA

Imaćete lepe prilike za nova poznanstva, a posebno preko prijatelja. Ipak, svaku svoju reč treba da vagate jer može nastati nesporazum. Važno je samo prvo promisliti, a tek onda se izražavati. Tako će sve biti kako treba.

ŠKORPIJA

Vaše strasti biće veće nego inače, a vi privlačni svakoj osobi suprotnog pola. Na vama je samo da se razmašete. Ljudi oko vas biće vam skloni, pa će se na dnevnom redu naći moguća nova poznanstva.

STRELAC

Čak i ako ste sami, mogli biste da se odlično zabavite. Imate sve adute u svojim rukama. Potrebno je samo pričati o svemu onom što vam leži na srcu. Uz malo više iskrenosti i vi ćete biti srećniji.

IMA SAMO JEDAN USLOV: Mladić iz Skoplja traži devojku da je vodi na Kanarska ostrva i sve plaća (FOTO)

JARAC

Ništa se posebno novo neće događati na ljubavnom planu. Iako ćete na vrlo zanimljiv način uspeti da izrazite svoja osećanja, konačni rezultat ipak neće biti emotivno ispunjenje. Ono se još čeka. Ne razbijajte glavu zbog toga.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Izazov društvenosti i zabavljanja biće prevelik da bi se fokusirali na tiho ljubavisanje s partnerom. Trebaće vam publika. Ipak, nije isključeno da nastane pravi haos kad pokušate da izrazite ono što osećate.

RIBE

Vaši kontakti oživljavaju. Na zabavama na kojim ćete se zateći biće svega i svačega, ali vi ćete se zabavljati odlično. Moguća su nova poznanstva. Ništa vas ne sprečava da budete ono što jeste.

(Dnevne.rs/Izvor: Besnopile.rs/ Izvor: ehoroskop.net/ astrosudbina.com)