LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA SEPTEMBRA 2018: Rak planira svadbu, turbulencije kod Škorpije, Lav u paralelnoj vezi (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Otkrijte kakva vas iznenađenja uskoro očekuju na ljubavnom planu. Bikovi će se seksom rešavati stresa, a slobodne Vage će biti aktivne i tražene što će goditi njihovom egu

Ovan

Ljubićete kratko, a svaki pokušaj da vas druga strana obuzda pokazaće se kao nemoguća misija. Uživaćete u neformalnoj vezi, a onda će se u avgustu u igru ponovo vratiti druga simpatija i vaša će se situacija zakomplikovati jer će vas obe osobe privlačiti istim intenzitetom, doduše jedna vizuelno, a druga intelektualno.

Avgust i septembar biće odlični meseci za intimna druženja. Manja kriza u dugim vezama moguća je oko 10. 8. i sredinom septembra, ali prebrodićete je brzo.

Idealan partner: S Vodolijama ćete odmah uleteti u avanturu, bez obaveza i velikih očekivanja. Vage će tražiti mnogo više od usputnog seksa, a sa Blizancima ćete odmah pronaći zajednički jezik.

Bik

Sigurno je da će vaš/a partner/ka odigrati značajnu ulogu u smirivanju strasti i stabilizaciji veze, a ako ste vezani i poslovno, pozitivne rezultate i učinke možete očekivati do kraja avgusta. Septembar će biti najbolji mesec za ljubav i seks, naročito od 10. septembra. Nemojte se svađati i praviti radikalne poteze jer će vam ljubav i seks biti izduvni ventil nakon profesionalnih obaveza.

Pročitajte i  Do kraja avgusta čak 6 planeta kretaće se retrogradno: Saznajte kako će ova pojava uticati na naše živote

Idealan partner: Snažni i erotični Škorpioni biće vam pravi mamac pa ako uspete (oboje) da potisnete ego, ovo bi mogla biti savršena kombinacija. Ako ste romantičniji tip, potražite društvo Ribe ili Raka.

Smetaju vam staračke pege? Evo kako da ih se rešite uz pomoć drevnog recepta iz Kine! (RECEPT)

Blizanci

Pred vama je dugo, toplo i aktivno leto, puno zanimljivih susreta i avantura. Problem će nastati kad bude trebalo preći s reči na dela. Avgust će biti najbolji mesec za ljubav jer vam Venera 7. avgusta ulazi u kuću ljubavnih veza. Tad možete otputovati s partnerom, a ako ste slobodni, postoji mogućnost da u tom razdoblju ‘uletite’ u vezu sa strancem.

Pročitajte i  Ljubavni horoskop za leto 2018: Vaga u tajnoj vezi sa osobom iz prošlosti, Biku moguć raskid, sudbina iskušava Ribe

Idealan partner: S druga dva vazdušna znaka, Vodolijom i Vagom, kliknućete na prvu, ali ta dva intelektualca neće se moći uporediti s Ovnom. On će vam pokazati pravo značenje reči strast i požuda.

.

Rak

S obzirom na to da se Saturn od jula do 6. septembra kreće retrogradno, u život junskih Rakova pokušaće da se vrate stare ljubavi. Nemojte padati na sentimente i završene priče. Od 10. septembra možete sresti osobu koja će ispuniti vaše želje i snove o životu udvoje.

Parovi u dugim vezama u avgustu će proći kroz krizu i katarzu, ali nemojte previše dramatizovati jer će se situacija smiriti u septembru, daleko najboljem mesecu za ljubav i seks za sve pripadnike ovoga znaka. Ovo je najbolje vreme da planirate svadbu ili prinovu.

Idealan partner: Škorpion će pobuditi neverovatnu količinu emocija i strasti u vama, a njihov vladar Pluton tranzitira vam kuću partnera, pa ako već niste u vezi/braku, brzo ćete pasti na njihov šarm.

Lav

Avgustovski Lavovi biće pošteđeni izazovnih aspekata kojima su izloženi Lavovi rođeni u julu. Boginja ljubavi uvela ih je u prilično neizvesno privatno razdoblje. Slični ih aspekti očekuju i sredinom septembra pa će bežati od veza i obaveza, a nisu isključene ni paralelne veze. Najbolje razdoblje za odmor i ljubav je prva nedelja septembra.

Slobodni bi mogli da započnu kvalitetnu i perspektivnu vezu sa zanimljivom osobom. Planeta novca i blagostanja Jupiter još će vam neko vreme biti loše položen pa obuzdajte potrošačke sklonosti.

Idealan partner: Duhoviti i promenljivi Blizanci oduševiće vas inteligencijom i ljubavnim umećem. U avgustu i septembru na vašoj će se lestvici visoko kotirati privlačne, modno osvešćene Vage.

 

Devica

S obzirom na planetarne aspekte, vi ćete biti jedan od povlašćenijih znakova ovoga leta pa je nebitno u kojem ćete mesecu krenuti na odmor.

Od 13. avgusta je idealno vreme za ljubav, seks i pustolovine. U septembru ćete osvajati izgledom i intelektom. Tad na red mogu doći neke ozbiljne teme. Ako ste slobodni i u potrazi za boljom polovinom, velike su šanse da na pravu osobu “naletite” u razdoblju od 14. do 25. septembra.

Pročitajte i  Druga polovina meseca biće im u znaku velike ljubavi: Ova 3 horoskopska znaka do kraja avgusta 2018. započeće vezu za ceo život

Idealan partner: Škorpion će vam otkriti svu raskoš talenta u ljubavi i seksu, a uz Ribe ćete provesti mnogo romantičnih i besanih noći. Jarac će vam ponuditi ljubav i odanost, kao i profesionalnu sigurnost.

astrologija

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Vaga

Planeta seksa i strasti Mars sva tri meseca boraviće u petoj kući ljubavnih veza pa ćete biti vrlo popularni, aktivni i traženi. To će goditi vašem egu, ali nemojte se previše zaneti i zaigrati ako ste u vezi da je ne  biste ugrozili. Avgust i septembar mogli bi vam biti prilično dramatični meseci, naročito oko 9. avgusta i sredinom septembra.

U poslednjem letnjem mesecu vaša će vladarka Venera preći u erotičnu i ljubomornu Škorpiju pa će od 10. do 20. 9. praviti vrlo napeti aspekt, tzv. T-kvadrat s Marsom u Vodoliji i Uranom u Biku pa je teško predvideti s kim ćete dočekati kraj leta.

Pročitajte i  Ljubavni horoskop za leto 2018: Vaga u tajnoj vezi sa osobom iz prošlosti, Biku moguć raskid, sudbina iskušava Ribe

Idealan partner: Vodolije će vas privlačiti poput magneta, ali dajte im malo slobode da se ne osete ugroženima. Ovan će vas zaskočiti pre nego što se snađete, a dobre izglede imaju i Lavovi.

Škorpija

U avgustu vam je fokus usmeren na karijeru, a ljubav i seks biće izduvni ventil nakon poslovnih napora. Potkraj tog meseca nećete moći odoleti zovu strastvene avanture, a lako moguće i tajne veze.

Oktobarske Škorpije treba da budu na oprezu jer im je slobodoljubivi Uran već ušao u sedmu kuću partnerstva i celo će leto biti u lošem aspektu sa strastvenim i agresivnim Marsom u četvrtoj kući doma i porodice pa će ta dva područja biti izložena naglim promenama i iznenađenjima. Ne bi bilo loše da pričekate da se strasti smire do kraja meseca, ali nije isključeno ni da kraj leta dočekate u naručju druge osobe.

 

Strelac

Vrlo harmonično razdoblje očekuje vas od 7. avgusta do kraja septembra. Preko ljubavnih partnera može doći neočekivana materijalna potpora, ali nije isključena ni tajna, strastvena veza. Lako ćete sklapati poznanstva i privlačiti različite tipove ljudi.

Idealan partner: Vaga će zadovoljiti vaše estetske i intelektualne kriterijume, a savršeno ćete se slagati i u seksu. S Vodolijama ćete odmah uleteti u avanturu, a ona bi ovog puta mogla potrajati malo duže.

U VRELU VODU JE SIPALA SODU BIKARBONU, PA TO NAMAZALA ISPOD NOSA: Kad se ujutro pogledala u ogledalo, nije mogla da poveruje! (INFO)

Jarac

Do 6. avgusta bilo je izvrsno razdoblje u ljubavi. Mala kriza nije isključena oko 9. 8., ali to nije razlog da sumnjate u partnerove namere i postupke. U to ćete vreme i vi imati prilika za avanture, ali njih će iskoristiti oni bez obaveza.

Još jedan okršaj sledi u prvoj nedelji septembra, ali nakon toga vaša će se situacija potpuno stabilizovati jer ćete rešiti sve nedoumice. Septembar će vam ove godine biti dobar mesec u profesionalnom i emotivnom smislu, naročito nakon 10. septembra.

Pročitajte i  Delimično pomračenje Sunca 11. avgusta 2018: Najviše će uticati na rođene u drugoj dekadi svakog znaka, a posebno na Lavove, Vodolije, Škorpije i Bikove

Idealan partner: Škorpion će ispuniti sve vaše želje i očekivanja, a zajedničkim snagama možete gotovo sve postići. Između Vaga i vas postoji neka neobjašnjiva hemija i veza će vam dugo potrajati.

 

Vodolija

Boginja ljubavi ovog leta će vam proći kroz čak četiri kuće horoskopa, a planeta seksa, agresije i strasti Mars boraviće samo u vašem znaku i upravo će vam on zadati najviše glavobolje jer će celog leta biti u napetom aspektu s vašim vladarom Uranom u četvrtoj kući doma, porodice i domovine.

Ovaj će aspekt najviše uticati na januarske Vodolije pa im ne spominjite ni pod razno veze i obaveze jer ćete im zapaliti ionako kratak fitilj. Avgust bi mogao da bude jako dobar mesec, osobito ako vas put iz poslovnih ili privatnih razloga odvede u inostranstvo. U septembru ćete biti izloženi dvojakim aspektima, a oko 12. 9. bi moglo malo jače zaiskriti.

Idealan partner: Najbolje ćete se zabaviti i opustiti s Blizancima i Ovnovima. Ako želite nešto više od avanture, izaberite Vagu, samo je nemojte tlačiti svojim stavovima o slobodnoj ljubavi/vezi.

Pročitajte i  Ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2018: Ribe se dobro zabavljaju, Lav nezadovoljan, Škorpija sentimentalna

Ribe

Fokus će vam u avgustu biti na poslu jer u tom razdoblju obično preuzimate deo obaveza kolega na godišnjem odmoru, ali ovog puta to vam uopće neće teško pasti. Bićete zaljubljeni preko ušiju, a uz to trigon vašeg vladara Neptuna s direktnim Jupiterom u Škorpiji donosi vam natprosečne kreativne i finansijske rezultate od sredine do kraja avgusta.

Venera će u to vreme boraviti u osmoj kući seksa pa ni po tom pitanju nećete biti zakinuti. Septembar će vam biti najintenzivniji i najbolji mesec, a u tom bi mesecu lako mogle ‘zaglaviti’ Ribe koje su uspešno izbegle ljubavne zamke tokom prethodna dva meseca.

.

Venera će od 10. 9. pa do kraja meseca boraviti u erotičnom, strastvenom i energičnom Škorpionu, vama vrlo naklonjenom znaku, pa će to biti idealno vreme za duboku i strastvenu ljubav, o kakvoj ste oduvek maštali. Možda s nadređenim, a možda i s osobom izdaleka.

Idealan partner: Planete ljubavi i sreće Venera i Jupiter vode vas u naručje magnetičnog Škorpiona. Jarci su takođe dobar izbor jer će vam pružiti ne samo materijalnu, nego i emotivnu sigurnost.

(Dnevne.rs /besnopile.rs/ Izvor: 24sata.hr)