LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA GODINE: BROJNE MOGUĆNOSTI PRED LAVOM, BLIZANAC GUŠI PARTNERA SVOJIM EMOCIJAMA (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Evo šta nas čeka po astrolozima

OVAN

Bićete raspoloženi da potrošite nešto više kako biste se bolje proveli i impresionirali okolinu. Druga strana imaće pak povećane zahteve na temu nežnosti, ali vi nećete biti previše raspoloženi da im udovoljavate.

BIK

Mogli biste da osetite grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima.

Pokušajte da budete zreliji i konkretniji. Previše priče istina nikuda ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno.

 

BLIZANCI

Moguće je da ćete svojom ljubavlju pomalo gušiti partnera. Dopustite mu (joj) nešto više kretanja.

Vi ćete zapravo biti u svom svetu bez dovoljno kontakta s realnošću. Nekima će u tome biti dobro, ali treba misliti i na drugu stranu.

RAK

Najbolje ćete se osećati u svom svetu koji sami stvorite uz pomoć mašte. Sve ostalo biće uglavnom frustrirajuće. Neki će ipak napokon otvoriti dušu i priznaće šta osećaju. Možda neće biti idealni uslovi za to, ali iskrenost će se kasnije pokazati kao dobra.

LAV

Pred vama su dani puni mogućnosti. Možete izaći i upoznati nove ljude s lakoćom, a možete i ostati sami istražujući svoju podsvest. Takođe zajedno s partnerom možete da istražujete zanimljive teme.

 

DEVICA

Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo.

Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriće se za nove mogućnosti.

VAGA

Društvenost i otvorenost biće vaše glavne osobine u ovom periodu. Oni koji su još sami uspeće da brzo ostvare kontakte. Iako nećete biti previše zainteresovani za ljubav, ipak ćete pokazati dobru dozu društvenosti i komunikacije.

 

ŠKORPIJA

Zaključićete da vaše samopouzdanje nije toliko važno koliko je važno da volite, pa kud puklo, da puklo. Zato ćete završiti jednu staru priču koja ima veze sa vašom porodicom. Vaša veza razvijaće se potom dobro.

STRELAC

Bićete osetljivi i s velikom potrebom da vas neko prigrli. Ako ste u vezi, dobro je, ali ako ste sami, mučiće vas čežnje. Uz više otvorenosti i saradnje vaši emotivni odnosi bi mogli da napreduju, a vi biste bili srećniji. Razmislite.

 

JARAC

Dosta vam je priče, želite da pređete na dela. Ali to neće ići ni brzo ni glatko. Prvo se treba dobro upoznati. Do osobe koju volite pokušaćete da dođete uz pomoć kulinarskih specijaliteta. Izgledan je izlazak na večeru s morskim jelovnikom.

VODOLIJA

Pokazaće se da vaša najdraža osoba ima inventivne ideje. Prihvatićete ih i tako osvežiti svoju vezu. Bićete snalažljivi kako samo vi znate. Iz svoje mašte izvući ćete odgovor na svako pitanje partnera.

 

RIBE

Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego obratno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popustiće pritisak da morate da budete srećni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznati da trenutno niste u bajci.

 

(Dnevne.rs /Izvor: cicimici.com)