KRVAVI PIR SINA GRČKOG MULTIMILIONERA: Poršeom ubio prijatelja i MAJKU SA DETETOM (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

nesreća

Foto: printscreen/youtube

Džordž Vakakis, sin grčkog multimilionera i vlasnika lanaca supermarketa “Džambo”, poginuo je juče u stravičnoj saobraćajonoj nesreći koju je izazvao vozeći tatinog “poršea”. On je usmrtio još troje ljudi među kojima i jedno dete.

Nesreća se dogodila juče na autoputu Atina-Lamija kada je Vakakis (24) vozeći “poršea” izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo s puta i pod velikom brzinom se zakucao u parkiranu “hondu civik”.

Oba vozila je nakon sudara zahvatila vatra.

 

[adsenseyu4]

U vreme sudara u parkiranom automobilu se nalazila 33-godišnja žena i njeno dete. Oboje su poginuli na licu mesta, a u “poršeu” je pored Džordža poginuo i njegov prijatelj koji je sedeo na suvozačevom mestu.

https://youtu.be/WeWrEIadwXw

Kako prenose lokalni mediji, dozvoljena brzina na tom delu autoputa je 120 km/h, ali se navodi da se “porše” očigledno kretao mnogo brže. Ceo tragičan događaj zabeležile su i sigurnosne kamere a snimak je kasnije procureo na internet.

Poznato je da je Vakakis došao u Grčku na nekoliko dana iz SAD gde je studirao. On je bio i naslednik poslovne imperije svoga oca koja broji više od 80 supermarketa u nekoliko država južne Evrope.

 

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:M.P.,Blic.rs)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]