KRITIKUJU JE DA SE PREVIŠE ŽRTVUJE ZA ĆERKU: Evo kako izgleda mezimica Lee Kiš (FOTO)

voditeljka

Foto: Printscreen/instagram

Iako joj je majka jedna od najpopularnijih voditeljki, ćerka Lee Kiš se ne pojavljuje u medijima, a autorka emisije “Nedeljno popodne” ističe da njena mezimica nema ambicije da bude pred kamerama.

– S nepune 22 godine je diplomirala režiju, a sada brani master rad na temu demokratija i demokratizacija. Mislim da će doktorske studije odlučiti čime će se ona zapravo u budućnosti baviti – ispričala je Lea za “Story”.

– Ako detetu usadite osećaj da je voljeno, ne može se desiti da izraste u lošeg čoveka. Sara je uvek bila mažena, suprug i ja smo joj se potpuno posvetili i rezultati su vidljivi.

PRVA CECINA IZJAVA POSLE VESTI DA POSTAJE BAKA! Evo kako je folk diva reagovala na najlepši trenutak u životu! (FOTO)

Često sam kritikovana da se previše žrtvujem za ćerku, jer sam gledala da svaki svoj slobodni trenutak provedem kod kuće sa njom, jer Sara je dete koje nikada nije odrastalo uz babe, dede i kućne pomoćnice – iznela je svoj stav o roditeljstvu Kišova, dodajući:

Lea Kiš sa ćerkom

– Kada je porasla postale smo najbolje drugarice i suprug i ja se trudimo da je posmatramo kao ravnopravnu. Kod nas nema tajni, sve je transparentno.

Sara nam je striktno zabranila da govorimo o njenom ljubavnom životu, tako da to ne smem da otkrivam.

OVO JE ĆERKA SILVANE ARMENULIĆ! Bilo joj je samo 12 kada je ostala bez majke (FOTO)

Reći ću samo da je osoba znatiželjnog duha, željna znanja, putovanja i druženja. Živi punim plućima i samostalno pravi sve svoje izbore.

     

(Dnevne.rs/Izvor:N.M.,Pulsonline.rs)