Kraljevčanin kupio starog “keca” a danas ima pravu zver: Oduvao je sve na takmičenju u Budimpešti (VIDEO)

auto

Foto: Printskrin: youtube/lazic mario

Lazićeva “zastava 101” je kompletno modifikovana i nju je ubačen motor BMW-a od 2.500 kubika i 192 KS

Nagradu najvećeg mađarskog časopisa “Auto-motor”, za internacionalni auto koji je privukao najviše pažnje na sajmu AMTS u Budimpešti, osvojio je Mario Lazić iz Kraljeva, vlasnik automobila”zastave 101″.

Kako je saopštio Auto tjuning klub, više od 2.500 modifikovanih tjuning stajling automobila iz 11 zemalja, od kojih preko 1.000 iz Evrope, izloženo je u pet sajamskih hala na Auto, moto i tjuning šou (AMTS) u Budimpešti.

Časopis “Auto-motor” dodelio je dve nagrade za automobile koji su privukli najviše pažnje na ovoj sajamskoj priredbi – za mađarski (domaći) auto i za inostrani automobil.

PODLI PLAN HAŠIMA TAČIJA: Evo zašto je Đurić priveden sa LISICAMA NA RUKAMA u Prištinu (INFO)

Lazićeva “zastava 101” je kompletno modifikovana i nju je ubačen motor BMW-a od 2.500 kubika i 192 KS.Prednji deo “keca” produžen je za 45 centimetara upravo zbog velikog motora. Isto važi i za krila i haubu.

Ono što treba posebno izdvojiti jeste da je auto prepravljen tako da ima zadnji pogon.

Osim “zastave 101”, od automobila iz Srbije bili su izloženi i “mazda RX8”, “mitsubishi eclipse”, “suzuki svift” i “fiat seicento” sportskih auto klubova – Overtake, Adrenalin 018 i Auto tjuning kluba.

KOMPLETAN DVOSEDMIČNI HOROSKOP: Ovnovi bi mogli “stati na ludi kamen”, Strijelci će se mučiti za svaki novčić, Lavovima je hitno potreban odmor (ASTROLOGIJA)

Kako vam se dopada auto:

(Dnevne.rs / telegraf /Izvor: Tanjug)