KRAJ GODINE NEĆE UPAMTITI PO DOBRU: Ova ČETIRI znaka imaće velike ljubavne turbulencije u decembru 2017. godine (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte o kojim znacima je reč, piše Astroportal.

RAK

Za emotivne i maštovite Rakove ovo je jedan nestabilan mesec koji im donosi sukobe i osećaj da je sreća daleko od njih, pa će se osećati loše i razočarano. Za Rakove koji su u braku najbolje je da se tokom decembra bave porodičnim odnosima, jer će na taj način da se osećaju dobro i korisno.

[adsenseyu5]

Ono što je važno jeste da dobro promisle oko svega, jer njihova preosetljivost ih može i te kako koštati. Neka sačuvaju sebe od preterivanja i potrebe da se dopadnu drugima, u ovom slučaju partneru ili partnerki. Ovo svakako nije mesec za sređivanje bilo čega po pitanju ljubavi i emocija, već je potrebno naučiti da je bolje oprostiti i preći preko nekih reči.

VOŽNJA AUTA U PAPUČAMA: Da li je zabranjeno i mogu li da vas kazne?

DEVICA

Device bi trebalo da se čuvaju laži i tračeva koji se odnose na ljubavni deo njihovog života. Sada na tom polju mogu da nasednu na razne priče, te da naprave jako nepromišljen potez kada je u pitanju odnos u braku. Najbolje je da sve provere i da dobro porazmisle o onome što žele da preduzmu. Ovo nije vreme da se prave nagli potezi. Bitno je reagovati po osećaju. Kada su u pitanju slobodne Device one bi mogle da dođu u sukob sa dragom osobom, a sa kojom će krajem meseca imati susret koji je jako bitan za preokret njihove komunikacije.

[adsenseyu1]

BIK

Za pripadnike zemljanog i statičnog znaka Bika najvažniji biće kraj decembra, jer će tek tada moći da završe mnogo toga po pitanju emocija. No, sam početak meseca veoma im je nestabilan na svim poljima, a posebno kada su u pitanju odnos sa partnerom i ljubavne emocije. Nestabilnost se odnosi na potrebu da se mnogo preispituju i pokušavaju da nađu rešenje, ali koje nije moguće da realizuju tokom decembra. Savet im je da sačekaju kraj meseca, jer tek tada će moći da pokrenu svoju pozitivnu energiju koja će biti usmerena na rešavanje problema sa partnerom.

HOROSKOP ZA SUTRA (02. decembar 2017): Strelcu donosi nam energiju sreće, optimizma, želje za avanturom, slobodom. (ASTROLOGIJA)

Slobodni Bikovi će imati priliku se vrate na staro, moguća im je obnova ljubavne veze.

BLIZANCI

Za Blizance ovaj mesec je u znaku raščišćavanja odnosa sa partnerom. Mnogi će Blizanci u ovom periodu da prekinu čak i duge veze, dok će slobodni prekinuti neki kontakt koji možda liči na početak nove veze.

[adsenseyu5]

Decembar je vreme kada im nije bitno toliko da se bave partnerom i njihovim odnosima već je važno da se okrenu poslu i svemu što se dešava na tom polju, jer će imati mnogo poslovnih obaveza u narednih mesec dana.

Ako i dođe do prekida i zaoštravanja nekog odnosa, neka shvate da je to nešto što je svakako neminovno.

POVEĆANJE PLATA I PENZIJA OD DECEMBRA OVE GODINE: Evo ko će sve i koliko dobiti povišicu

Neke stvari, kada je ljubav u pitanju, prosto su takve kakve jesu i kakve moraju da budu.

(Dnevne.rs /Izvor: astroportal.in/ besnopile.rs)

[adsenseyu4]