KONAČNO SU PRIZNALI: 6 poruka koje svaki dečko voli dobiti od devojke (INFO)

sms

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Kucanje sa simpatijom bi nam trebalo olakšati život, ali na kraju uvek ispadne da nam ga zapravo zakomplikuje. Zašto se to dešava?

Nema goreg momenta nego onog kada više nemaš što za reći ili znaš što bi rekla, ali te strah. Tako se zapravo ono što bi nas trebalo veseliti pretvori u pravu malu noćnu moru. Zar stvari ne bi bile jednostavnije kada bismo dobili uputstva šta da kucate?

Tako nešto nažalost ne postoji, ali kada momci otkriju kakve poruke bi voleli dobiti od djevojke, možemo reći da smo vrlo blizu.

* Dopisuješ / viđaš li se s još nekim?

Momci su u nekim stvarima jednostavniji od devojaka, a kada je reč o ‘ljubavnim igricama’, najbolje pali direktan pristup.Možda se dopisujete svaku veče ili ste čak izašli na dejt, ali slobodno ga možeš pitati postoji li trenutno još neko u njegovom životu čisto kako bi saznala koliko su njegovi osećaji i namere ozbiljni.

[adsenseyu4]

* Ako ću biti iskrena, nema baš neke hemije

Od izbegavanja ili neodgovaranja na poruke, dečkima je puno draža opcija da im devojka jasno da do znanja da jednostavno nije zainteresovana. Nešto poput ‘dejt je bio super, ali čini mi se da nema dovoljno hemije da se opet vidimo’ ili ‘Imam vremena za kafu, ali doživljavam te kao frenda’ uvek su bolji odgovori od zavlačenja.

* Baš mi je bilo zabavno sinoć

Budući da se od muškog roda uglavnom očekuje da naprave prvi korak, super im je kada devojka napravi ‘drugi’. Nakon druženja ili spoja, momci vole dobiti poruku tipa ‘baš sam se zabavila sinoć’ ili nešto slično kako bi otprilike stekli utisak jesu li na pravom putu – daj mu signal!

* Ovo bih htela za rođendan / Božić / godišnjicu

Znamo da nije romantično, ali većina dečki razbija glavu nad idealnim poklonom za svoju devojku i to ih dovodi do ludila stoga ne čudi što bi želeli da im se jasno i glasno da do znanja što bi nas usrećilo. Nadajmo se samo da će njegov budžet biti dovoljan.

crvena

Foto: Dnevne.rs /pixabay

* Htela bih gledati ….. film

Nije pravilo, ali momci češće vole akcione filmove dok devojke radije gledaju srcedrapajuće romantične komedije. U svakom slučaju, ako ti se ne sviđa njegov predlog filma, nemoj pristati reda radi – jasno mu daj do znanja što bi radije gledala. Ne znači da će biti po tvom, ali ste na dobrom putu da se dogovorite oko filma koji će se sviđati oboma.

* Smiješni GIF ili fotku

Ako nešto pali kod muškog roda, to je definitivno smisao za humor. Momci ističu da vole kada devojka zabavnim gifićem ili fotkicom pokaže da je duhovita.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: I.N. teen385.com)

[adsenseyu2]