KONAČNO: Saturn u Strelcu posle 30 godina, Vodolije, Jarčeve i Vage čeka bolji život i nova ljubav

svemir
Saturn u Strelcu posle 30 godina. Do 7. oktobra obratite više pažnje na pravna pitanja i odredbe ugovora kao i na dogovore sa strancima. 

Iako je krajem prošle godine Saturn ušao u Strelca, znak optimizma i kontakata sa strancima, vrlo brzo se vratio u tajanstvenu, mračnu Škorpiju preko koje je išao čak i retrogradnim hodom. Srećom, situacija se konačno menja na bolje.

Prelazak Saturna preko devetog zodijačkog znaka, od 18. septembra ove do 19. decembra 2017. godine najviše će osetiti Jarčevi, Vodolije i Vage, znaci u kojima je uticaj ove planete naglašen, a najmanje Rakovi, Lavovi i Ovnovi.

Budući da je planeta karme i ograničenja, do 7. oktobra u napetim aspektima sa Jupiterom i Marsom (a sa Neptunom u Ribama i Plutonom u Jarcu i mnogo duže), poželjno je da obratite više pažnje na pravna pitanja i odredbe ugovora, kao i na dogovore sa strancima, bilo da se radi o nekom novom vidu saradnje ili obnovi starih kontakata. Ukoliko planirate odlazak u inostranstvo, selidbu ili boravak u nekoj stranoj zemlji, bilo da je u pitanju stručno usavršavanje ili razmena studenata, posle 7. oktobra sve će ići lakše i brže, samo budite strpljivi… Što se zdravlja tiče, obratite više pažnje na jetru i žuč.

[adsenseyu5]

OVAN (21.3. – 20.4.)

 

Planeta ambicije u vašem devetom astrološkom polju donosi vam šanse za uspostavljanje kontakata sa strancima, a ako ste mladi za dobijanje stipendije. Posle 7. oktobra možete da očekujete uvećanje prihoda, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa sportom ili umetnošću.

 

BIK (21.4. – 21.5.)

 

Simbol ograničenja u vašoj astrološkoj kući novca opominje da izbegavate rizične finansijske transakcije i nepotrebne troškove. Izazovan aspekt s planetom prosperiteta odgovara predstavnicima vašeg znaka koji se bave nekim kreativnim zanimanjem.

 

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

 

Prelazak Saturna preko vašeg sedmog astrološkog polja, pod nepovoljnim uticajem Marsa, planete akcije, upozorava da prolongirate sudske procese koji su se ionako odužili. Partner želi da vam nametne svoju volju, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

RAK (22.6. – 22.7.)

Vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, Saturn u kvadratu s planetom akcije i strasti, ne utiče najpovoljnije povoljno na vaš ljubavni život, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Posle 7. oktobra, možete da očekujete uvećanje prihoda.

 

LAV (23.7. – 22.8.)

 

Planeta strasti i akcije u vašem znaku pod uticajem Saturna, simbola kašnjenja, do 7. oktobra usporava vaše planove, ako se bavite naukom, medicinom, farmacijom. Ovo nije period u kojem treba da donosite odluke o ulasku u bračne vode ili započinjanje zajedničkog života.

 

DEVICA (23.8. – 22.9.)

 

Pozicija vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi ali i pravnih procesa, Neptuna, planete obmana, upozorava da budete oprezni po pitanju dugotrajnih sudskih procesa ili kupoprodaje nekretnina. Vaš vladalac Merkur u polukvadratu sa Saturnom upozorava da povedete više računa o važnoj dokumentaciji.

[adsenseyu1]

VAGA (23.9. – 22.10.)

 

Vaš vladalac, Venera, simbol ljubavi u vatrenom Lavu pod uticajem planete prošlosti, Saturna u kući mentalnog stanja, može da vam donese susret s osobom koja vam je nekada mnogo značila. Predstavnike vašeg znaka rođene u prvoj dekadi očekuje napredovanje u karijeri.

 

ŠKORPIJA (23).10. – 22.11.

 

Sa Saturnom u astrološkom polju novca i Marsom u polju karijere, verovatno ćete morati još malo da se strpite kada se radi o naplati nekih starih potraživanja ili manjem prilivu novca. Kvadrat s vašim vladaocem Marsom, do 7. oktobra usporava obnovu saradnje sa strancima.

 

STRELAC (23.11. – 21.12.)

 

Kvadrat između Jupitera, planete prosperiteta u astrološkoj kući karijere i Saturna u vašem znaku, još uvek usporava realizaciju nekih vaših planova u vezi sa inostranstvom. Pozicija Marsa, simbola strasti, nagoveštava mogućnost susreta sa nekim vatrenim znakom.

 

JARAC (22.12. – 20.1.)

 

Napet aspekt između vašeg vladaoca Saturna i Jupitera u astrološkom polju inostranstva, posle 7. oktobra može da vam donese obnovu saradnju sa strancima, naročito ako zbog posla često putujete. Ipak, trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transakcije.

 

VODOLIJA (21.1. – 19. 2.)

Pozicija Saturna, jednog od vladalaca vašeg znaka u astrološkoj kući iznenađenja, dosta utiče na vaš odnos s partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Rasplet nekog sudskog procesa ili selidbu u inostranstvo, možete da očekujete posle 7. oktobra.

 

RIBE (20.2. – 20.3.)

 

Planeta ambicije i trajanja, Saturn u vašem astrološkom polju karijere, pod uticajem jednog od vladalaca vašeg znaka, Jupitera, simbola prosperiteta i kontakata sa strancima, može da vam donese prolongiranje sudskih procesa ili realizacije nekih važnih poslova.

(Novosti.rs)