KONAČNO JE STIGAO, EVO ŠTA VAM SPREMAJU ZVEZDE ZA 2017: Godina iz snova za Škorpije, a ljubav stiže rođenima u ova 3 znaka! (GODIŠNJI HOROSKOP)

prskalica

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Išle vam trenutne okolnosti na ruku ili ne, vaši postupci će u idućoj godini više nego ikad određivati konačni ishod.

Da biste znali šta da poduzmete, prvo ćete morati da ustanovite čemu zapravo težite. To će vam pomoći da donesete prave odluke, pogotovo kad je o međuljudskim odnosima reč.

Ovan

Godina dobrih prilika
Povoljan uticaj planeta daje vam vetar u leđa na svim poljima. Na vama je da otkrijete šta želite i krenete prema cilju.

Ljubav
Dinamičan društveni život samcima će donoti obećavajuća poznanstava. Iako će do leta biti raspoloženiji za flert više nego za ozbiljnu vezu, a ako zažale zbog pogrešne odluke, u avgust će dobiti novu priliku. Nedostatak svesti o zajedništvu u postojećim odnosima biće kamen spoticanja, naročito od januara do aprila.

Posao
Rezultati uloženog truda postaju vidljivi već u februaru. Odgovornost i inovativnost donosi vam naklonost nadređenih, ali i zavist kolega pa pazite kome se poveravate. Ako niste zadovoljni radnim mestom, ukazaće vam se brojne prilike za promenu, ali do leta se čuvajte ishitrenih odluka.

[adsenseyu4]

Zdravlje
Žestok ritam života već u mart će početi da uzima danak, zato pripazite šta unosite u organizam, dajte mu dovoljno sati sna, praktikujte neku tehniku opuštanja i češće boravite u prirodi. Zahtevne telesne aktivnosti izbegavajte do avgust, a tada sebi dajte oduška. U novembru pripazite na urinarne infekcije.

Nedelja iz snova – 10.2. do 17.2.

BikIskorak iz rutine
Tvrdoglavost i nesklonost promenama doneće vam više štete nego koristi. To ćete uvideti na vreme i okrenućete novi list.

Ljubav
Češće iskazivanje osećaja i zajedničko bavljenje novim aktivnostima preporodiće vam vezu i pomoći da savladate krize, moguće od februara do aprila. Izlazak iz uobičajenog kruga društva i odlazak na događaje koji ih zanimaju samce će povezati sa osobama sličnih sklonosti. Jesen mnogima donosi vesti o prinovi.

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Posao
Sposobnost prilagođavanja neočekivanim situacijama pokazaće se ključnom za ostvarivanje vaših ambicija, baš kao i uspostavljanje novih profesionalnih poznanstava koja će vam doneti sjajnu priliku za napredak. Ako želite da izbegnete probleme na radnom mestu, umesto da nadređenima ukazujete na njihove greške, koje ćete neretko uviđati, diplomatski im objasnite da postoji i bolji način.

Zdravlje
Energije vam neće nedostajati, ali prilikom bavljenja zimskim sportovima pripazite na zglobove. Prijatno okruženje i opuštajuće aktivnosti u aprilu će vas lišiti stresa, dok avgust i novembar zahtevaju zdravije prehrambene navike. Jedite kvalitetno i redovito, ali umereno i izbegavajte da jedete noću.

Nedelja iz snova – 20.9. do 27.9.

[adsenseyu1]

Blizanci

Mnoštvo novih izazova
Nećete se moći potužiti na nedostatak uzbuđenja, zabave i dobrih prilika. Naučićete da je razumevanje temelj bliskih odnosa.

Ljubav
Niste li još našli srodnu dušu, stiže vreme za upoznavanje više potencijalnih kandidata. Do leta ćete biti skloni flertu s nekoliko osoba, ali avgust ćete dočekati u zagrljaju one prave. Međusobno razumevanje ojačaće vezeoje povezuju partnere u dugim vezama, a listopad donijeti obnovu strasti. Odnosi u kojima već dugo vlada nezadovoljstvo do kraja će se godine privesti kraju, na vaše olakšanje.

Posao
U zadacima koji zahtevaju kreativnost i nastupe u javnosti postizaćete odlične rezultate, a dobro će učiniti i svi koji odluče unovčiti vlastiti hobi. Razmišljate li o promeni radnog mesta, odluke ne donosite naprečac i dobro se informišite o mogućem poslodavcu. Verovatno ćete otkriti da ono što vam je zvučalo idealno, u stvarnosti nije tako. Pripazite na odnose sa saradnicima.

Zdravlje
Veći deo godine osećaćete višak energije pa je dobar trenutak da poradite na formi. U februar ćete imati dovoljno motivacije da udete na delom dnevne rutine, šta će se povoljno odraziti na vaše opše stanje.

Nedelje iz snova – 30.5. do 5.6.

[adsenseyu1]

Rak

Vreme je za promene
Značajni zaokreti očekuju vas u svim područjima života. Ako budete spremni na izazove, stvari će se odvijati u vašu korist.

Ljubav
Iskrenost i međusobno poverenje biće preduslov skladnih odnosa s partnerom. Stvari koje ste prečutali počeće izlaziti na površinu već u januaru i dovešće do raščišćavanja bitnih pitanja, a da biste bili zadovoljni ishodom, treba da otkrijete šta zaistinu želite i to jasno date do znanja. Ako su u njih prestali da verujete, samci će se od polovine oktobar uveriti da su čuda i te kako moguća.

Posao
Zbog porasta zadataka na radnom mestu imaćete malo vremena za predah, a finansijska situacija mogla bi da vas navede da potražite i dodatni posao. U februaru su na profesionalnom planu moguće nagle promene pa nije isključeno da ćete promeniti firmu ili čak otići u inostranstvo. Neće vam uvek biti lako, ali vaša će se marljivost i uložen trud na kraju isplatiti.

Zdravlje
Nezdrava prehrana i način života oslabiće vam imunitet, a posledice ćete početi osećati već u aprilu. Ako osetite bilo kakve disajne tegobe, u junu posetite doktora, a u septembru otiđite na sistematski pregled.

Nedelja iz snova – 8.11. do 14.11.

Foto: Printscreen/youtube

Foto: Printscreen/youtube

Lav

Širite svoje vidike
Naučićete se sposobnosti da se prilagodite i otkrićete da stvari često nisu onakve kakvima se na oko čine. To će vas ispuniti optimizmom.

Ljubav
Kad pred kraj januara doživite krizu samopouzdanja, to što partner nema vremena za vas, počećete da razumete i u njemu ćete videti ravnopravnu osobu koja vam pruža podršku. Dugi razgovori urodiće bliskošću, a do jeseni ćete otkriti da planiranje velikih koraka, kao što je zajednički život, ne ubija romantiku.

[adsenseyu1]

Posao
Komunikacija i rad na obrazovanju biće ključne za vaš napredak, u što ćete se uveriti pogotovo u februaru i maju. Usvojite nove veštine, čitajte, obnovite i proširite mrežu svojih poslovnih poznanstava. U slučaju da ste nezaposleni ili nezadovoljni poslom, sve navedeno biće vam od koristi kad u junu od poznanika saznate za otvoreno radno mesto kakvo priželjkujete.

Zdravlje
U martu i oktobru biće vam potrebno više sna, a raniji odlazak na spavanje osnažiće vam imunitet. Ako naučite da razlikujete lenost od hroničnog umora, znaćete kada je vreme za vežbu, a kada odmor jer, zavisno od danu, bavljenje sportom i odmaranje biće ključni za očuvanje zdravlja.

Nedelja iz snova – 27.8. do 2.9.

Devica

Preko trnja do zvezda
Problemi koje ste prebrodili učiniće vas jačim, iskusnijim i dovoljno hrabrima da u svoj život unesete promene.

Ljubav
Stvari koje vas smetaju u odnosu s partnerom isplivaće na površinu već u januaru, dajući vam sjajnu priliku da ih promenite. Oboje ćete shvatiti da je s druge strane još uvek osoba u koju ste se zaljubili pa ćete unošenjem promena u svakodnevnu rutinu od aprila obnoviti staru strast. Samci će pred kraj godine shvatiti da im je osoba za kakvom tragaju bila nadohvat ruke, a druga strana će to jedva dočekati.

Posao
Rastrzani između poslovnih i privatnih obaveza, imaćete osećaj da vaš trud i požrtvovnost ne donose plodove. Imate pogrešan dojam, a stvari ćete olakšati ako popravite odnose sa saradnicima i nadređenima u januaru, a pogotovo aprilu. Ako težite promeni, od oktobra ćete sklapati kontakte koji će vam to omogućiti.

Zdravlje
Stres i s njim povezan nedostatak odmora zbog mnoštva obaveza biće najveći neprijatelji vašeg organizma. Posledice ćete početi osećati već u februaru u obliku problema s kožom i kosom. Odmor će vam biti potreban naročito u aprilu.

Nedelja iz snova – 10.9. do 17.9.

Vaga

Sreća je na vašoj strani
Povoljan uticaj blagonaklonog Jupitera nastavlja se sve do jeseni koji će vam omogućiti ostvarenje snova. Iskoristite ponuđenu priliku.
Ljubav
Samci imaju razloga za zadovoljstvo jer je pred njima godina novih početaka. Na Amorovoj meti naći ćete se naročito u martu i aprilu, ali ne odustajte ako vas uhvati trema. Naoružajte se samopouzdanjem i krenite u osvajanje, uspeh neće izostati. Ako vam u vezi nedostaje  romantika i uzbuđenje, sami ih uneti i već u junu vas čeka ljubavni preporod.

Posao
Februar je povoljan za razgovor o povišici. Iako će vam prezentacija sposobnosti i usluga koje nudi vaša firma ići od ruke veći deo godine, maj donosi najbolje rezultate. U aprilu i avgustu dvaput razmislite pre donošenja svake odluke.

[adsenseyu1]

Zdravlje
Dotad puni energije, u martu ćete se početi osećati iscrpljeno i bićete podložni bolestima, zato krenite na detoksikacijsku kuru. Bavljenje sportom godiće vam cele godine, tim više što ćete potrošiti višak unetih kalorija koje u junu prete vašoj liniji. Izbegavajte gazirana pića, slatkiše i brzu hranu.

Nedelja iz snova – 23.7. do 30.7.

Škorpija

Nebo vas nagrađuje
Polagani pomaci na svim planovima biće uvod u prijatna iznenađenja koja donosi jesen. Zvezde su na vašoj strani!
Ljubav
Početkom godine samcima neće trebati da u nečijoj prisutnosti osete “leptiriće u stomaku”. Kad u junu skinute ružičaste naočare, videće da dotična osoba nije idealna. Potvrdan odgovor najavljuje vrlo strastveno leto. Otvorenija komunikacija s partnerom i spremnost na kompromis zauzetima će pomoći da preporode vezu.

Posao
Porast obaveza u februaru od vas će tražiti marljivost, organizovanost i profesionalnost. Kad pokažete da ste dorasli sve zahtevnijim zadacima i da vam ništa nije teško, rezultati neće izostati pa ćete biti primereno nagrađeni za uloženi trud. Ljubazno ophođenje s nadređenima i saradnicima povećaće vam šanse za dalji napredak, a u novembru ćete dobiti ponudu koja se ne odbija.

Zdravlje
Osim telesne, odgovaraće vam i pojačana mentalna aktivnost, a brušenje uma enigmatskim zadacima u junu pomoći da poboljšate oslabljenu koncentraciju. Od oktobra do decembra pripazite na zglobove, a bolove u leđima rešite jutarnjom gimnastikom i čestim rastezanjem za radnim stolom. Neka vam ne bude neugodno.

Nedelja iz snova – 20.10. do 27.10.

Strelac

Stičete iskustvo
Saturn u vašem znaku je strog, ali vrlo pravedan učitelj koji će vas podučiti važnim životnim lekcijama i na kraju obilno nagraditi.

Ljubav
Samci će u februaru imati uspeha sa spontanim izlivima naklonosti, ali ubrzo bi mogli da otkriju da im je druga strana prećutala da je zauzeta. Nova prilika mogla bi se ukazati već u maju i junu, a nije isključeno da ćete se opet početi viđati s bivšom ljubavi. Sad kad ste zreliji, izbeći ćete greške iz prošlosti.

Posao
Od vas će se zahtevati odgovornost, a za greške, moguće naročito u aprilu i maju, moraćete snositi posledice. Neka vas to ne obeshrabri jer nadređeni za vas imaju velike planove, a samodisciplina koju razvijete dobro će vam doći u budućnosti. Dobri odnosi sa osobama iz poslovnog kruga doneće vam priliku za bolju zaradu, a pred kraj godine ukazaće se prilika za isplativo ulaganje.

Zdravlje
Mozak će vam raditi sto na sat, ali telo neće izdržati žestok ritam koji mu namećete, osim ako ga ne dovedete u sjajnu formu. U febraru se posvetite telesnim aktivnostima na svežem vazduhu, a u aprilu pripazite na prehranu, a avgustu iskoristite za upijanje sunčevih zraka i plivanje. Klonite se ekstremnih sportova.

Nedelja iz snova – 12.5 do 19.5.

[adsenseyu1]

Jarac
Svesni ste potencijala
Shvatićete da je krajnje vreme za javno pokazivanje talenata koje skrivate u sebi. Reakcija okoline će vas vrlo prijatno iznenaditi.

Ljubav
Odnosi u vašoj vezi u prvom delu godine biće stabilni, iako ćete zbog obaveza biti skloni da zanemarujete voljenu osobu. Kad vam u martu nabije na nos da je uzimate zdravo za gotovo, počećete shvatati da je uistinu tako pa ćete joj u junu dati do znanja koliko vam je do nje stalo. Samci koji se zažele toplog zagrljaja, najkasnije do novembra će shvatiti da im se već dugo vremena neko nudi iz kruga prijatelja.

Posao
Zbog prekovremenog rada u februaru će trpeti privatni život, ali bolja će zarada pokazati da ga niste uzalud žrtvovali. Osetite li da na postojećem radnom mestu stagnirate i nemate prilike za napredak, ne dopustite da vas sentimentalni razlozi navedu da u odbijete ponudu za novi i bolji posao u kojem ćete imati veću priliku da iskažete svoje potencijale. Oktobar donosi unapređenje.

Zdravlje
Tromost koju osetite u febraru biće posledica nedostatka kretanja i teške hrane. Upišite se u neki sportski klub i počnite jesti više voća i povrća. Čajevi od lekovitog bilja u martu će vam ukloniti prve simptome prehlade, a u oktobru popraviti zdravlje bubrega i jetre. Tada svakako izbegavajte alkohol.

Nedelja iz snova – 24.12. do 30.12.

Vodolija

Produbljujete odnose
Prijateljstvo i ljubav ove će se godine ispreplitati, a bolja komunikacija sa saradnicima olakšaće obavljanje sve većeg broja zadataka.

Ljubav
Veze neformalnog karaktera već će početkom godine prerasti u nešto ozbiljnije budući da ćete sami osetiti potrebu za tim. Osim u maju, kad su moguće trzavice, dugogodišnji odnosi biće osveženi dozom romantike i osećajem sve dublje povezanosti i psihičke bliskosti. Samci će sve više vremena provoditi u društvu osobe koja bi im do jula mogla da postane mnogo više od dobrog prijatelja.
Posao
Nećete imati vremena da surfujete internetom, nadređeni će u martu i aprilu od vas tražiti sve više rezultata. Pojačan pritisak ublažićete razvojem bliskijeg odnosa s kolegama koji će vam rado priskakati u pomoć i davati korisne savete. U junu ćete doći na sjajnu poslovnu zamisao koja će vam povećati prihode. Ne oklevajte sa realizacijom.

Zdravlje
U martu ćete biti u sjajnoj formi i uživati u zahtevnijim telesnim aktivnostima, napetost koju osetite u maju ublažićete dugim šetnjama prirodom, a u novembru ćete morati da se više posvetite zdravlju, nemojte izigravati doktora. Problem bi mogao biti veći nego što mislite, a pravovremenom terapijom izbeći ćete ozbiljnije posledice.

Nedelja  iz snova – 1.10. do 8.10.

[adsenseyu1]

Ribe

Maštom do boljeg života
Sklonost sanjarenju ove bi vam se godine mogla isplatiti. Kreativnim zamislima unećete živost u odnose, ali i unaprediti karijeru.

Ljubav
Romantične emocije koje vas ispune u januaru daće vam neodoljiv sanjarski pogled, pa samcima neće nedostajati udvarača. Bićete raspoloženiji za kratkotrajne avanture nego trajnu vezu, ali u drugoj polovini avgusta stvari bi se mogle početi menjati.
Posao
Vreme će vam brzo leteti jer ćete čak i najdosadnije zadatke znati učiniti zabavnima. U martu ćete iskoristiti priliku za dodatnu zaradu, dok će vam u oktobru profesionalna reputacija znatno porasti. Pozitivne zaokrete u karijeri moći ćete zahvaliti kreativnim zamislima koje ćete rado iznositi nadređenima. Deo godišnjeg odmora sačuvajte za decembar kad će vam biti potreban predah.

Zdravlje
U martu ćete biti prepuni snage, a koža će vam blistati. Utisak da ste neuništivi pokazaće se pogrešnim u aprilu, kad bi vas mogli uhvatiti problemi sa alergijama ili česte glavobolje pa svakako posetite doktora.

Nedelja iz snova – 30.10. do 5.11.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: Jutarnji.hr)

[adsenseyu2]