KOMPLETNA NUMEROLOGIJA ZA AVGUST 2018: Koga čega veliki novac, sreća i ljubav a koga potpuna PROPAST!

numerologija

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Evo šta nas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju!

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec. Ako je vaš bioritamski broj…

JEDINICA

Trebalo bi da dovršite sve nezavršene poslove i realizujete ciljeve koje ste sebi odavno zacrtali. Imaćete dovoljno energije, motivacije i snage, naročito ako se bavite zanimanjem koje podrazumeva društveno angažovanje, a to se pre svega odnosi na jedinice koje se bave sportom.

DVOJKA

Ovo je mesec u kojem možete da započnete mnogo toga o čemu ste prethodnih meseci razmišljali i maštali, bilo da se radi o ljubavi ili finansijama. Budite uporni i nemojte da odustajete od svog cilja, a rukovodite se instinktima a ne logikom. Trebalo bi da imate rezervni finansijski fond.

Pije se samo SEDAM DANA, a skida naslage sa stomaka: Moćni koktel za brzo mršavljenje! (RECEPT)

TROJKA

Ulazite u mesec u kojem vaši talenti i kreativni potencijali mogu da dođu do punog izražaja. Mnogim trojkama ukazaće se više mogućnosti za putovanja, nove ljubavne avanture i druženje s prijateljima. Ovaj mesec je posebno naklonjena trojkama koje se bave umetnošću ili sportom.

ČETVORKA

U ovom mesecu trebalo bi da se posvetite obrazovanju i stručnom usavršavanju, naročito ako ste mladi, a očekuju vas i moguće putovanje u inostranstvo.

Budite realni u proceni sopstvenih mogućnosti i potencijala i napravite plan rada. Rekreacija i promena načina ishrane biće veoma važni za vaš lični napredak.

PETICA

U ovom mesecu ćete naporno raditi kako biste postigli neke važne ciljeve. Uprkos preprekama i ograničenjima, bićete u situaciji da probate nešto potpuno novo, što može da vam donese i odgovarajuće promene na poslu. Čuvajte zglobove, zbog veće podložnosti povredama.

ŠESTICA

Pred vama je mesec ljubavi, romantičnih susreta i poznanstava, druženja sa mladima, putovanja i učenja. Ukoliko ste u zrelijim godinama, verovatno ćete poželeti da unesete neke promene u vaš stambeni prostor, adaptirate ili proširite stan ili kuću. Odnosi sa članovima porodice biće od presudnog značaja za vas.

NEVEROVATNO EFIKASNA: Žareća maska za lice – pegla bore, otklanja ožiljke od akni i mrlje, daje sjaj… (RECEPT)

SEDMICA

Došlo je vreme da unapredite svoje znanje, posebno ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Ovaj mesec vam donosi i mogućnost zaljubljivanja ili ulaska u brak ili zajednički život s partnerom. S obzirom da ste ljubitelj rizika, bićete u situaciji da brzo donesete važne odluke.

OSMICA

Očekuje vas profesionalna i finansijska satisfakcija. Numerologiјa vam savetuje da јe vreme da podelite sa drugima šta god da ste dobili od drugih.

Vaš emocionalni rast tokom godine biće skokovit. Rukovodite se vašim instinktom i osećanjima, a ne logikom. To će rezultovati stanjem harmonije, a vaš um će postati stabilan i miran. Trebalo bi da povedete više računa u saobraćaju.

DEVETKA

U ovom mesecu trebalo bi da se usredsredite na finansije, posebno ako planirate da uložite novac u neku samostalnu delatnost. Ako se bavite umetnošću ili medicinom, mesec će biti pogodan za usavršavanje i širenje aktivnosti. Moguća romansa sa jednom jedinicom.

(Dnevne.rs /Izvor: Conopljanews/R.J)