KOMPLETAN NEDELJNI HOROSKOP za period od 15. do 21. juna 2015. godine (ljubav, posao i zdravlje)

znak
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

Posao – Planirate nove poslovne poduhvate, a intuicija vam “kaže” da ćete imati uspeha. Ipak, pripremite se i za izvesne probleme koji će vas toliko opterećivati da ćete ponekad želeti da dignete ruke od svega. Ali, ne gubite nadu, period je izuzetno povoljan i uspeh neće izostati. Smanjite poslovne obaveze i posvetite više pažnje odmoru.

Ljubav – Na pomolu je nova veza sa jednom Vodolijom, za koju mislite da je kao stvorena za vas. Tako uvek mislite na početku i očekujete više nego što bi trebalo.

Zdravlje – Potrebno vam je više odmora i vitamina, jer se neredovno hranite i preterujete sa poslom.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Pod uslovom da ne propustite povoljnu šansu, možete da očekujete poslovni uspeh. U protivnom, mogući su gubici i nerviranja. Ovih dana donećete odluku koja će i te kako promeniti vaš život. Strah od promena postoji, ali morate malo i da rizikujete, jer samo tako možete da uspete, budete srećni, a možda i bogati.

Ljubav – U ovom periodu najviše ćete biti okupirani jednom Škorpijom. Toliko vas je opčinila da ćete prelaziti preko svih njenih mana, ljubomore i sitnih laži, i baciti joj se u zagrljaj.

Zdravlje – Ili ste ozbiljno bolesni ili zdravi, kod vas nema sredine.

[adsenseyu1]

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Zadovoljno trljate ruke i brojite pare. Isplatilo se ono u šta ste ulagali. Imate dovoljno snage da se lako izborite sa problemima, posebno ukoliko imate podršku starije osobe. Period ubiranja lovorika za vas tek počinje. Odnose sa ljudima gradite pre svega na poverenju.

Ljubav – Ljubomorne scene predstavljaju sastavni deo ljubavne igre. Partner uvek nešto zabrlja. Možda to čini namerno, jer misli da će tako veza biti uzbudljivija.

Zdravlje – Ukoliko i dalje budete preterivali sa zadovoljstvima, zdravlje će biti na udaru, pre svega problemi sa povišen holesterolom.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Ceo period biće u znaku teškog rada i želje za dokazivanjem. Podjednako vam je stalo da zadovoljite i sujetu i džep. Pokušaćete da napravite ravnotežu između privatnog života i posla, što će biti prilično komplikovano, jer je previše poslovnih obaveza. Perfekcionizam je potreban, ali često i poguban.

Ljubav – Partner očekuje veću podršku i poštovanje. Imate naklonost kolege, još ukoliko je Blizanac ili Devica, biće ludo i nezaboravno.

Zdravlje – Preosetljivost i nervoza mogu biti posledica premora i pretrpljenog stresa. Manji problemi sa organima za varenje.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Posao se odvija više nego povoljno, jer vam je sudbina naklonjena. Postižete neočekivan uspeh, što godi svakoj, pa i vašoj sujeti. Zadovoljni ste postignutim, a konkretan dokaz za to je novac koji će uskoro početi da stiže. Ipak, trebalo bi da budete oprezni i da izbegavate rizične investicije. Nemate razloga da budete ni sujetni niti nesigurni. Situaciju držite pod kontrolom, pa se potrudite da tako i ostane.

Ljubav – Krajem perioda doživećete mnogo lepih i nezaboravnih trenutaka sa Strelcem. Susret je karmički, a vi ćete biti u stanju prave euforije.

Zdravlje – Slabe tačke organizma su srce i jetra.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Uspećete samo pod uslovom da munjevito delujete. Šansa prolazi tolikom brzinom da je morate uhvatiti u letu. Kreirajte sudbinu oslanjajući se isključivo na vlastite snage. Srećne okolnosti vam idu naruku, zbog čega ste veoma zadovoljni. Ne budite tvrdoglavi, već oprezni.

Ljubav – Sa partnerom ste u čvrstoj i stabilnoj vezi, pa izgleda kao da vas niko ne može razdvojiti. Nekim predstavnicima znaka mnogo strasti ponudiće vatreni Ovan – prihvatite izazov.

Zdravlje – Povremeno jake glavobolje kao reakcija na premor i vremenske oscilacije.

[adsenseyu1]

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Već dugo ste u fazi stagnacije, što je počelo da vas zabrinjava. Međutim, ne klonite duhom, već zasučite rukave. Promene koje vam se događaju možda su nagle, ali samo su normalan sled okolnosti. Strpljenje, strpljenje i samo strpljenje. Biće svega pod uslovom da umete da čekate, jer nerviranja mogu izazvati samo zdravstvene probleme.

Ljubav – Ne igrajte se partnerovim strpljenjem, jer bi svađa lako mogla da dovede u pitanje opstanak veze. Fatalan susret sa Škorpijom ili Ovnom.

Zdravlje – Smanjite uzimanje sedativa, cigareta i alkohola. Neke Vage mogu imati probleme sa bubrezima.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Period je odličan za potpisivanje ugovora i započinjanje novih poslova, pogotovo što ćete imati podršku saradnika. Ukoliko se bavite trgovinom, zarada će biti velika. Odlučujete se za novi put kojim ćete trasirati budućnost i želite da uspete ne birajući sredstva. Vodite računa o tome šta kome pričate, jer vas mogu uhvatiti u laži.

Ljubav – Uglavnom ste okruženi Bikovima i Blizancima, koji vam najviše odgovaraju kao ljubavni partneri. Kako ne znate za koga da se opredelite, izabraćete obojicu…

Zdravlje – Zdravstveni problemi su za vama. Brzo se oporavljate i činite sve da posledice budu minimalne.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Vlastitim zalaganjem ostvarićete zapanjujući uspeh. Ponudiće vam unapređenje u svim društvenim delatnostima, politici i nauci, a očekuje vas i novčani dobitak. Ceo period biće u znaku ambicije, upornosti, ali i melanholije. U svakom slučaju, nimalo vam neće biti dosadno. Kako je nervni sistem malo ugrožen, više se bavite sportom i onim što volite.

Ljubav – Ne znate za koga da se odlučite: vatrenog Lava ili nežnog Jarca. Prihvatite obojicu, jer imate neiscrpnu energiju.

Zdravlje – Manje tegobe sa žučnom kesom, kostima ili zubima, kao i pojačana nervoza.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Inertni ste i skloni da više pričate nego da radite. Jedan od razloga je taj što vam se posao kojim se bavite ne dopada i maštate o nečem primamljivijem. Dopadaju vam se ekscentrično ponašanje i sve što druge čini ravnodušnim, nekonvencionalni ste i originalni. Samo pravi prijatelji i dobra atmosfera mogu biti adekvatan lek.

Ljubav – Učinite nešto da izgladite odnose sa voljenom osobom. Da li ste primetili koliko ste se u poslednje vreme udaljili? Ukoliko nastavite ovim tempom, nevolje su neizbežne.

Zdravlje – Strahove, razočaranja i depresiju pokušavate da prikrijete osmehom, ali takvim ponašanjem zavaravate samo sebe.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Nerviraju vas kolege, nemar i aljkavost saradnika. Pokušajte da izdejstvujete posao koji se obavlja u samoći, jer ćete samo na taj način pronaći mir. U fazi ste ekspanzije na svim poljima. Kako ste svesni da je okruženje daleko od idealnog, distancirate se i bežite u svoju oazu mira, jer ste napokon uspeli da zavolite samog sebe.

Ljubav – Na sasvim nov način pristupate ljubavi. Ne opterećujete se glupostima, jer ste harmonični, prvenstveno sami sa sobom. Okolnosti su vam naklonjene, pa ih iskoristite.

Zdravlje – Ovih dana najviše će vas mučiti hormoni, štitna žlezda ili prostata.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Ovih dana ponudiće vam privlačno zaposlenje, lepo i unosno. Ali, za sada ste još u fazi planiranja i pregovora. Trenutno vam je najpotrebniji provod. Tek kad budete aktivni učesnik veselja, shvatićete da bi trebalo više pažnje da posvetite druženjima i koktelima.

Ljubav – U ovom periodu najviše će vam prijati Rak, sa kojim ćete doživeti lepe trenutke. Ali, kad zanos prođe, shvatićete da ste još dalje nego na početku.

Zdravlje – Nikako da shvatite da zdravlje ulazi na usta.

(Mihailo Čukić /Novosti)