KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2018: Riba u strastvenoj vezi sa osobom sa posla, moguć raskid za Vagu, novo poglavlje u životu Blizanca (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: pixabay

Saznajte u kojoj meri će vam zvezde biti naklonjene na emotivnom planu tokom pretposlednjeg meseca

OVAN

Novembar je mesec pun preokreta i dešavanja. Planetarne konstalacije biće takve da će vam se činiti da se čitave godine apsolutno ništa nije dešavalo da bi se u novembru sve okrenulo naopačke! S jedne strane vrlo euforičan i pozitivan mesec, a sa druge strane pun iznenađenja. Mlad mesec 8. novembra podstaći će tajnu komunikaciju, tajne veze, ali će i rasplamsati strasti između vas i Vage, Škorpije ili Lava. Venera se vraća u znak Vage i praviće opoziciju sa retro Uranom iz vašeg znaka! Dobićete neopisivu želju da se oslobodite svega što vas koči, a sa druge strane, Mars iz kuće ljubavi donosi nova dešavanja i neočekivana poznanstva.

Ipak, ono što će biti potrebno da rešite jesu nesuglasice sa partnerom, ali i nešto što vas jako dugo koči da biste svoj život ispunili novom energijom. Između 7. i 15. novembra nalet pozitivne energije preko Marsovog i Uranovog trigona donosi slobodnim Ovnovima ljubav sa osobom iz inostranstva ili drugog grada. Kada Venera krene napred, 16. novembra, a Mars pređe u znak emotivnih Riba, ništa više neće biti isto.

Pročitajte i  Mesečni horoskop za novembar 2018: Prekretnica u karijeri za Vodoliju, Devica na korak do braka, Jarcu ide sve kao po loju

Mnogi od vas uploviće u tajne veze, duboke emocije će vas obuzeti, a Ovnovi u vezi koji su pregrmeli sredinu meseca imaće šansu da svoje odnose učvrste! Jupiter će prelaskom u znak, vama omiljenog Strelca, doneti svež vazduh u život. 23. novembra pun mesec iz znaka Blizanaca i vašeg astrološkog polja flerta, komunikacije kraćih putovanja u vaš život doneće nove ljude, a na jednom kraćem putovanju i ljubav!

BIK

Početak novembra meseca najavljuje velike preokrete i promene kako na nebu, tako i u vašem životu. Venera se iz Škorpije vraća se u znak Vage i vaše astrološko polje posla već 1. novembra! Merkur prelazi u znak Strelca i komunikacija postaje mnogo pozitivnija, optimističnija, a neki odnosi se popravljaju! Mlad mesec najavljuje nove veze, brak, ali i novo životno poglavlje između 7. i 8. novembra! Ipak, usled Venerinih napetih aspekata sa retro Uranom, mogu se desiti prekidi nekih saradnji, ali i ljubavnih odnosa između 6. i 17. novembra!

Slobodni Bikovi mogu ući u lepršavu vezu sa osobom preko posla. Prijaće vam ova lagana i neopterećujuća priča. Nakon 15. novembra Mars menja znak i prelazi u sentimentalne Ribe, što u vama budi romantičnu stranu i skonost iluzijama, ali i tajnim vezama. Pun mesec 23. novembra probudiće emocije prema kolegi u znaku Raka, Device ili Ovna, a nije isključeno ni da ćete pomešati ljubav i posao i upustiti se u ovu pomalo zabranjenu vezu.

hotoskop

pixabay

BLIZANCI

Novembar mesec otvara jedno sasvim novo poglavlje u vašim životima, ali i rešava milom ili silom neke situacije u ljubavnom ili bračnom životu. Mlad mesec 8. novembra, u vama će probuditi uspavane emocije, uzavrele strasti i uneti u vaš život dozu misterije. Velika i jedna od najvažnijih promena tokom jeseni jeste svakako ulazak Jupitera 9. novembra u znak optimističnog i pravičnog Strelca u vaše astrološko polje braka, partnerstva i odnosa.

Početkom novembra, već 1. Merkur prelazi u Strelca, pa ćete osetiti veliko olakšanje. Već sam ulazak Jupitera u vaše polje braka može doneti novu ljubav ukoliko ste sami, potrebu za vezivanjem, ali i osobu iz inostranstva. Strelac, Lav ili Riba ući će u vaš život neočekivano. Ovaj aspekt trajaće narednih godinu dana, tako da ukoliko se velika promena ne desi u novembru, ne očajavajte!

Blizanci u vezi prolaziće testove u periodu od 10.do 17. novembra, ali je vrlo moguće i da će potegnuti pitanje proširenja porodice. Krajem novembra, oko 23., pun mesec iz vašeg znaka dovešće vas u centar nekog zbivanja. Vrlo je moguće da će partner pred vas staviti ultimatum i da ćete biti u nekim nedoumicama, a donećete i važnu odluku o vašoj zajedničkoj budućnosti.

RAK

Novembar donosi potpuno drugačiju energiju u odnosu na sve prethodne mesece ove godine! Neke situacije od kraja 2018. godine bi mogle da se ponove. Mlad mesec 8. novembra u znaku Škorpije najaviće nova dešavanja na polju ljubavi, ali i dece i kreativnih inspiracija. Očekujte nov početak na ovim poljima. Ulazak Jupitera u znak vatrenog Strelca oko 9. novembra mogao bi da donese ogroman upliv pozitivne enrgije na vaše polje posla i podstakne pozitivna dešavanja i na ostale životne sfere. Venera i Uran u opoziciji između 10. i 15. novembra mogli bi da donesu želju za promenama, moguće selidbe, ali i prekide nekih odnosa. Ovo će ličiti na test koji možda niste položili najbolje pre godinu dana. 23. novembra pun mesec vam donosi komunikaciju ili viđanje u tajnosti sa Škorpijom, Devicom ili Ribom.

znak

Foto: pixabay

LAV

Novembar će biti mesec u kom ćete realizovati većinu vaših planova! Pozitivna i pokretačka energija do sredine meseca donosi nove ljude i drugačije poglede na ljubav u vaš život. Mlad mesec iz znaka Škorpije od 8. novembra donosi priznanja, a na emotivnom planu i vrlo uticajnu osobu. Energija mnogo bliskija vama i vašem vatrenom temperamentu širiće se pod uticajem Jupitera iz Strelca, iz vašeg polja novih životnih pravaca, učenja i planova. Mnogi od vas već na početku ovog tranzita između 13. i 26. novembra mogli bi ući u veoma zanimljivu i strastvenu vezu sa osobom iz inostranstva ili drugog grada!

Sa druge strane Lavovi koji su u vezi mogli bi promeniti neke krupne stvari u vezi, ali i za sva vremena zatvoriti neke teme ili poglavlja u vezi sa partnerom. Retrogradna Venera u opoziciji sa Uranom iz polja ljubavi čitav mesec mogla bi da drma neki odnos i stavlja vas na iskušenja. Zanimljivo je da se nećete previše potresati ukoliko dođe do prekida ili razmirica, posebno u drugoj polovini meseca, kada ćete biti skloni flertu i željni avantura. Pun mesec oko 23. novembra doneće kulminaciju neke emotivne situacije i zanimljiv razgovor sa Blizancem, Vagom ili Ovnom. Krajem meseca će vam laknuti!.

DEVICA

Novembar donosi obrte, promene i euforičnu energiju. Merkur, vladar vašeg znaka prelazi u pozitivnog Strelca i vi konačno dobijate izgled nasmejanog optimiste. Neke brige ostavljate iza sebe, a planovi će vam biti veći nego ikad. Mlad mesec iz vašeg astrološkog polja komunikacije i znaka prodorne i direktne Škorpije 8. novembra doneće veoma značajan razgovor, ali i sudbinski susret. Postavićete ultimatum partneru koji bi mogao da poboljša situaciju u vašem poljuljanom odnosu.

Jupiter ulaskom u vašu četvrtu kuću od 9. novembra donosi fokus na porodična pitanja, svakodnevni život, ali i neke pozitivne stvari vezane za mesto življenja! Vrlo je moguće da ćete maštati o stvaranju porodice i pokrenuti ta pitanja. Device u braku ili vezi mogle bi da pokrenu i proširenje porodice u narednih godinu dana, počevši od novembra!

Slobodne Device prolaziće razne turbulencije, posebno ulaskom Marsa u vaše polje odnosa od 15. novembra. Bićete privlačniji nego ikad, ali ćete delovati veoma misteriozno i u isto vreme nedokučivo. Obratite pažnju da se ne zanesete i ne idealizujete previše jednu Ribu, Bika ili Raka. Pravi ste magnet za problematične i psihički nestabilne osobe.

VAGA

U novembru mesecu Venera se vraća u vaš znak i donosi ključne momente u vašim vezama, odnosima, ali i brakovima. Mnoge Vage poželeće da neku situaciju koja dugo kulminira isteraju na čistac! Velike promene su pred vama, pa i prekidi odnosa ili razvodi su mogući, pod uticajem retro Urana! Lepe vesti su da vas odmah iza stresa, nakon 9. novembra, čekaju nove ljubavne prilike i nov početak!

Jupiter ulazi u znak Strelca i vaše astrološko polje komunikacije i kraćih putovanja! Vrlo je moguće da ćete postati opušteniji, optimističniji, ali i da ćete u život privući putovanja i nove ljude! Na jednom takvom putovanju može vam se desiti ljubav na prvi pogled upravo sredinom novembra! Lav, Vodolija ili Blizanac osvojiće vas svojim misterioznim ponašanjem. Povučeni hemijom koja struji između vas, mogli biste se prepustiti emocijama iako možda nemate mnogo poverenja u ovu osobu.

ŠKORPIJA

U novembar ćete ući rasterećeniji, veseliji i spremniji za velike promene! Mlad mesec već 8. novembra, tranzitom kroz vaš znak, doneće vam više samopouzdanja, ali i potrebu da nešto ključno promenite u vašem životu. Jupiter 9. novembra napušta vaš znak i ostavlja iza vas period u kom ste gradili sebe, dobili novo samopouzdanje, završili neke odnose i počeli nove. Najavljuje period materijalizacije svega na čemu ste radili i donosi period sticanja.

Na emotivnom planu Venera iz polja tajni u izazovnim aspektima sa Uranom do 14. novembra doneće neke preokrete u tajnosti između vas i vama važne osobe ili partnera. Mars će ulaskom u vaše polje ljubavi od 15. novembra uneti više romantike, produbiti neke odnose i zahuktati lepe emocije. Ovaj tranzit Marsom kroz znak Riba do kraja godine najavljuje i novu ljubav, a zauzetim Škorpijama mogućnost proširenja porodice!

STRELAC

Novembar je mesec velikih dešavanja i može se slobodno reći mesec novog početka za sve Strelčeve. Jupiter, vladar vašeg znaka, nakon 12 godina 9. novembra prelazi u znak Strelca i za vas otvara početak sasvim novog poglavlja i nove ere! Izaći ćete iz senke i konačno ćete dobiti samopouzdanje koje ste odavno zaslužili. Naučićete da se bolje predstavite drugima, a u vaš život ući će novi, pozitivniji ljudi! Venera i Uran u svojoj opoziciji između 10. i 28. novembra učiniće da promenite svoje okruženje i stavove, a ukoliko se ova vaša transformacija ne svidi partneru, može doći do velikog jaza!

Slobodni Strelčevi iznenada bi mogli da uđu u vezu sa poznanikom ili prijateljem u znaku Lava, Ovna ili Jarca. Imate ista interesovanja i želje, to je dobitna kombinacija kojoj ni trebalo da se prepustite!

JARAC

Novembar stiže da rasčisti sve što se rasčistiti mora! Povratak Venere u znak Vage doneće vam želju za slobodom i rešavanjem svih problema sa partnerom. Mlad mesec iz znaka Škorpije 8. novembra će okrenuti neku situaciju u pravcu u kom niste očekivali. Možda potpuno promenite mišljenje o nekoj osobi ili promenite svoje želje i planove sa njom. Bićete spremniji na kompromis, ali Uran iz astrološkog polja intimnog života, mogao bi da promeni neke ključne stvari unutar vašeg života, ali i da otera neke ljude koji vam stvaraju negativnu energiju!

Slobodni Jarčevi mogli bi uđu u vezu sa razvedenom ili osobom koja je sveže prekinula neki duži odnos! Nije isključeno da ćete biti na meti i zauzete Vage ili Škorpije! Iako je ovo za vas daleko od moralnih načela, ovoj jakoj strasti teško da ćete odoleti!

VODOLIJA

Novembar donosi velike promene, ali i vrlo povoljne ljubavne prilike svim Vodolijama! Već oko 1. novembra Merkur prelazi u optimističnog Strelca i vaš društveni život čini mnogo bogatijim i lepršavijim. Vladar vašeg znaka vraća se u Ovna i vi biste mogli sa partnerom da prolazite promene ili izazove, koje ste već doživljavali pre 6 meseci! Sve Vodolije očekuju nove ljubavne prilike i od 9. novembra, kada Jupiter konačno pređe u znak STRELCA, doneće veliku porciju optimizma i novih poznanstava..

Mars iz vašeg znaka praviće odlične aspekte sa Venerom i pokrenuće mnogo dobrih dešavanja na vašu inicijativu. Krajem novembra, između 20. i 28., može se desiti da doživite velike nejasnoće vezano za partnera, da posumnjate u vaše emocije prema njemu, ali i da upoznate jednog Lava, Ribu ili Ovna koji će vas prodrmati iznutra, povezanog sa inostranstvom. Pun mesec iz polja ljubavi i zabave 23. novembra doneće vam lep provod, ali i kulminaciju vaše ljubavne priče u najpozitivnijem smeru.

RIBE

Novembar donosi potpuno novu i neočekivanu energiju! Pozitivne uplive na vaš ljubavni život sada treba iskoristiti maksimalno! Već 1. novembra Venera se vraća u Vagu. Energija u vašim vezama ili brakovima biće mnogo opuštenija i lepršavija, gledaćete pozitivnije na neke situacije sa Rakom, Škorpijom ili Ovnom od ranije!

Ipak između 5. i 14. novembra može se desiti da uđete u fazu dvoumljenja. Želja za slobodom biće jača nego ranije, pa vaši ishitreni potezi mogu učiniti da partner posumnja u vašu vernost!

Slobodne Ribe doživeće procvat. Moguć je ulazak u strastvenu vezu sa osobom sa posla! Malo razočarenje može uslediti ukoliko se za vas zalepe zauzeti Ovan, Vaga ili Vodolija! Mars će ulaskom u vaš znak, nakon 16. novembra, doneti osećaj dvoumljenja, sklonost tajnim vezama, ali i raskalašnom životu.

Nećete biti sposobni za ozbiljne veze ili brak, a ukoliko ste u braku moguće je da će partneru zasmetati vaše slobodno ponašanje.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: mycupoftea.rs.)