KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP OD 18. DO 02. FEBRUARA 2018: Jarac opčinjen, Devici sreća izmiče iz ruku, Raku napreduje veza (ASTROLOGIJA)

sunce

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ljubavni horoskop od 16. do 31. januara 2018: Saznajte kakve ćete sreće biti na emotivnom planu u drugoj polovini januara 2018. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

Magla koja vas je činila pomalo izgubljenim se bistri. Sve je više optimizma i vere u lepši ljubavni život. Polako će dolaziti do sve više harmonije, a vi ćete biti sve zadovoljniji. Stvari idu onako kako treba.

BIK

Manje ćete prigovarati, pa će vaš partner postajati sve srećniji i zadovoljniji, a i vi sami. Osećaćete, doduše, kako stvari više ne idu tako glatko kao nekada. Nije to ništa, samo treba pokazati zrelost.

HOROSKOP ZA SUTRA (19. januar 2018.): Savetujemo da ne ostavljate nedovršene poslove za narednu nedelju (ASTROLOGIJA)

BLIZANCI

Prihvatiti nešto što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslediti i ono pravo prihvatanje od druge strane, pa ćete shvatiti šta zapravo znači voleti. Biće to korak prema napred.

RAK

Vaša veza će dobro napredovati, ali ne trošite suvišne reči jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Udvoje ćete biti potpuna celina koju svako može da poželi. Stoga tome ne treba previše reči. Uživajte.

LAV

Neki će u dragoj im osobi prepoznati svoj ideal partnera. Biće pomalo zbunjeni, ali i spremni na akciju. Takođe će ih sve više obuzimati potreba za nežnošću i pažnjom. Imaju pravo na to, pa neka izraze svoje potrebe.

DEVICA

Većina vas biće sklona da priča bajke, dok će realna situacija biti drukčija. Ne dramite ako vas neko spusti na zemlju. Koliko god se vi budete trudili da poboljšate svoj privatni život, ljubav će vam svako malo izmicati iz ruku.

IZAZVAO SMEH NA ROD LEJVER ARENI: Đoković citirao SLOBODANA MILOŠEVIĆA dok je davao izjavu posle meča (VIDEO)

VAGA

Dok će vam partner predlagati razne opcije kako da provedete slobodno zajedničko vreme, vi ćete stalno nešto prigovarati. Neki će duvati i u hladno i u svakoj sitnici videti razlog za brigu. Treba vam opuštanja i radosti.

ŠKORPIJA

Kod vas će se ovih dana javiti poriv za slobodom, pa će oni u vezama imati potrebu da se malo osame ili da odu u veća društva. Neki među vama će se osećati nadahnuto za male ludosti koje oživljavaju kako vas, tako i drugu stranu.

STRELAC

Nemojte srljati u nečiji zagrljaj samo zato što niste našli nikog boljeg. Zdravije je biti i sam, nego s nekim na silu. Šta god se bude događalo oko vas, vi ćete kao odgovor ipak delite osmeh. Sve će kasnije doći na svoje mesto.

JARAC

Mnogi će ovih dana biti opčinjeni, zaljubljeni i ono što je netipično za njih, zanemariće realnost. Ali biće im lepo. Udvaraćete se osobi s kojom radite, a sve bi to moglo biti na granici dobrog ukusa. Bolje da se povučete.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Shvatićete da nemate kuda i da treba prihvatiti stanje kakvo jeste. Biće to zrela odluka s kojom se treba nositi. Oni koji još traže srodnu dušu, neka izađu bez obzira na sve. Bolje je biti među ljudima i malo popričati.

RIBE

Izgledno je druženje s pomalo mističnim ljudima ili na neobičnom mestu. Biće vam zanimljivo. Naći ćete način da zadržite nečije poverenje, ali će vas to u isto vreme i obavezati. Računajte s tim.

(Dnevne.rs /ehoroskop.net/ Izvor: besnopile.rs)