KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP OD 1. DO 15. MARTA 2018: Vaga u tajnoj vezi, Vodolija uživa, Lav ne treba da odustane od udvaranja (ASTROLOGIJA)

drvo

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ljubavni horoskop od 1. do 15. marta 2018: Saznajte kakve ćete sreće biti po pitanjima srca u prvoj polovini marta 2018. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

Neobavezni kontakti mogli bi da vam donesu pravo osveženje. Oni koji su sami neka što češće izlaze, pa makar na kafu. Pritom bi mogli da se zabavljaju kao da nemaju nikakvih problema. Uspeće da pobegnu od svega i nasmeju se.

BIK

Sklad u emotivnom životu stabilizovaće vašu vezu s voljenom osobom. Samci neka svakako izlaze. Biće im lepo. Pokušaće da se zbliže s osobom koju vole. U tome će im pomoći njihov unutrašnji glas, kao i seks.

ODMOR KOJI JE MOGAO BITI KOBAN: Ana i Bastijan su špartali Čikagom kada se dogodilo nešto zbog čega ceo Čikago skida kapu slavnom Nemcu (FOTO)

BLIZANCI

Dok vaš partner luduje i uživa, vaše samopouzdanje pada. Odustanite od potrebe da sve kontrolišete. Neki bi mogli da se osećaju kao seksualni objekat, ali ako im je prijatno, nema razloga da prigovaraju.

RAK

Svim očekivanjima svog partnera spremno ćete udovoljiti i na taj način svoju ćete vezu još više stabilizovati. Vi ćete isto tako sve više uviđati da stvari potpuno sedaju na svoje mesto. To će vas usrećiti.

LAV

Mala unutrašnja previranja neće ugroziti vašu stabilnu vezu. Partner će očekivati nežnosti, a vi ćete biti povučeni u svoj svet. Uz malo više otvorenosti, sve će biti bolje. Oni koji su još sami neka ne odustaju od udvaranja.

DEVICA

Doći će do malih nadmudrivanja između vas i voljene osobe. U tome ćete vi biti ona agresivnija strana. Verovatno ćete se potom zateći u većem društvu tako da će vaši nemiri s partnerom biti nezapaženi u gužvi ljudi.

KAKO JE ČEDOMIR JOVANOVIĆ DOŽIVEO DEBAKL: 11 stvari zbog kojih je LDP osvojio samo 0,2 ODSTO GLASOVA!

VAGA

Bez obzira što ne nalazite ono zadovoljstvo u ljubavi kakvo očekujete, uspećete da sve okrenete u pravcu dobre zabave. U opcijama tajnih veza vi ćete nalaziti najviše zadovoljstva i strasti. Naravno da će sve to biti skriveno ili samo virtulano.

ŠKORPIJA

Nedostajaće vam emotivnog ispunjenja, ali i senzacionalizma kojim obično prazninu popunjavate. Ako se u emotivnim pitanjima budete oslanjali na svoj unutrašnji glas, on bi mogao da vam donese mnogo sreće i zadovoljstva.

STRELAC

Mnogi će imati potrebu da izađu, prošetaju, sretnu neke zanimljive likove i da s njima podele ono što im leži na srcu.

Moraćete da se malo pomučite kako bi osvojili nečije srce. Ako vam je to prezahtevno, pričekajte.

PILOT OBORENOG AVIONA F-117 DANAS ŽIVI U BEDI: Evo šta je rekao našem pukovniku, koji ga je oborio (VIDEO) (FOTO)

JARAC

Kad bi sabrali sve svoje ljubavne snove, shvatili biste da u poslednje vreme samo sanjate. Spustite se na zemlju. Ako ste odlučili da budete ljubazniji, neka to bude iskreno. Svako pretvaranje odvešće vas korak nazad u odnosima..

VODOLIJA

Faza uživanja u ljubavi i životu će se nastaviti. Imaćete gotovo sve što možete da poželite. Nivo vašeg samopouzdanja biće velik, a prilike za druženja otvorene. Mnogi samci će upoznavati nove osobe.

RIBE

Nastavljate da delite sreću, radost i zadovoljstvo svima oko sebe. Ako ste još sami, idite među ljude, pa makar samo do prodavnice. Veza koju počinjete, obećava. Budite iskreni i otvoreni kako samo vi znate.

(Dnevne.rs /Izvor: ehoroskop.net/ besnopile.rs)