KOMPLETAN KINESKI HOROSKOP ZA MAJ 2017. godine: Moćna zmija će doneti pravi ljubavni haos jednom znaku! (ASTROLOGIJA)

horoskop-zmaj

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Drvena Zmija zavladala je 6. maja 2017. godine, a njen susret sa vladarem godine, vatrenim Petlom donosi pravi požar emocija i želja.

Zmija je u maju drveni element, a vatra se hrani drvetom, pa ćemo mnogo teže donositi odluke “hladne glave”. Ipak, pored prepreka imaćemo optimističan pogled na svet, a entuzijazam će pokazati koliko zapravo imamo mogućnosti da ostvarimo planove. Ukoliko ste mislili da ste stalno u mraku, Zmija će pokazati da se na kraju svakog tunela nalazi svetlo, piše Lovesensa.

Tigar

Lako se može desiti da baš ovog maja u vaš život stigne onaj koga čekate. Ako ste već u srećnoj vezi, budite spremni da stvorite uspomene koje će vas grejati kao pravo lično sunce. Razgovor o budućnosti biće vrlo produktivan. Na poslu rešavajte probleme čim se pojave, ne odugovlačite.

[adsenseyu5]

Bivo

Tvrdoglavost vam neće doneti ljubav, budite sigurni. Pogotovo treba da budete pažljivi ako vam neki važni i bliski ljudi sugerišu da popustite. To što će biti i nekih pobeda i nekih poraza, ne menja ključno pitanje – ne želite da budete vinovnik kraja, zar ne? Ako ostanete mirni, strpljivi i tihi, bićete zadovoljni na kraju.

Pacov

Ako vam je stalo do ljubavi, dajte dragoj osobi drugu priliku! Inače nikad nećete biti sigurni da li ste i vi doprineli nesporazumima i podlegli predrasudama. I na poslu sve dvaput proverite. Ne izlećite se, videćete da je lepše kad neke reči progutate umesto da ih izgovorite. Sa bliskim osobama, prati vas mir.

znak

Zmija

Ne obećavajte više nego što možete dati ovog meseca, rizikujete brojne emotivne ćorsokake i zavrzlame. I na poslu budite strpljivi, spremni na saradnju, pa čak i na izvinjenje ako baš dođete u takvu situaciju. Prepoznaćete je. I nemojte je propustiti.

Zec

Suprotnosti se toliko privlače ovog maja da ćete razumeti jin i jang bolje nego ikada do sada. Uživanje u dobrom društvu i boravku u prirodi doprineće da lakše podnosite pritisak na poslu. Za profesionalni uspeh biće važno da se prilagodite novonastalim okolnostima. Napravite dobar plan, čak i ako vam je za njega potrebno nešto više vremena.

Zmaj

Izađite iz zmajevske pećine i krenite u društvo, naročito ako priželjkujete neko novo, lepo poznanstvo. Može to biti i vama blisko zmajevsko društvo, ne morate potpuno da promenite sve svoje navike koje su vam toliko drage. Na poslu se usredsredite na svoje projekte, ne dozvolite da vam se pažnja rasipa.

[adsenseyu4]

Petao

Sporost je nekad najbolja brzina, dragi Petlovi. Ne žurite, uživajte u svojoj sreći i divnim običajima koje ste ustanovili sa svojim najbližima. Na poslu će biti nelagode, ali ipak se pridržavajte pravila i ne kršite dogovorene procedure.

Majmun

Na poslu će vam današnjica doneti ono što ste juče posejali. Zato, proverite kakve ste odluke doneli i od koga ste dobili polovične informacije. U ljubavi, ne skrivajte svoje emocije tokom maja i ne pristajte na tajne. Bliskost znači otvorenost.

Konj

Ljubav će doći u obličju vama već poznate, drage osobe kojoj se rado poveravate. Zar nije upravo ta bliskost i poverenje i sama suština ljubavi? Taj važan odnos ulepšaće čitav vaš svet. Na poslu, ne rasipajte snage. Ako se redovno odmarate, to se neće ni desiti.

drevni

Svinja

Magnetska privlačnost! To je jedini pravi opis za ono što ćete doživeti u maju. Nikada do sada niste učestvovali u takvoj komunikaciji i zato se prepustite bez rezerve. Na poslu se držite umerenog pristupa, bićete dobar primer mnogima.

Pas

To prelepo poznanstvo zaslužuje i pažnju i vreme, uživajte u emocionalnoj harmoniji koja hrani najdublje želje u vama. Na poslu se situacija stabilizuje, budite spremni da svoje ideje izložite ljudima s kojima ste već imali lepu saradnju.

Koza

Problemi i nevolje na poslu i kod kuće donose stresne situacije, pa je vrlo važno da se posvetite odmoru i pokušate da prihvatite najlepše darove koje maj donosi. Usporite i zadržite dah nekoliko sekundi kako biste pobedili stres. Jedan trenutak u maju pokazaće vam da imate jako i stabilno prijateljstvo. Što se tiče karijere pokazaćete svoju svetstranost i umeće snalaženja u kratkoročnim projektima. Astrolozi savetuju da u ovih 30 dana ne počinjete ništa novo, već da se maksimalno posvetite svom poslu.

(Dnevne.rs /Izvor: lovesensa)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]