KOMPLETAN HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo šta čeka Rakove

znak

Foto: 123newyear.com

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene u mesecu decembru i kakve vas prilike očekuju na ljubavnom planu

Rakovi će u mesecu decembru imati povoljne prilike na ljubavnom planu. Što se tiče posla, moraćete da zapnete, ali bićete i pošteno nagrađeni.

Zdravlje:

Preporučuje se da u narednom periodu čuvate zdravlje, jer zbog Saturna u Strelcu lako možete da se razbolite, međutim, Sunce, koje je takođe u Strelcu će popraviti stvar, tako da će mesec decembar, na zdravstvenom planu, ipak biti bolji od prethodnog meseca. Izbegavajte stresne situacije i koristite neki od preparata za imunitet. To bi trebalo da bude dovoljno da ostanete zdravi.

[adsenseyu5]

Ljubav:

Budući da je Venera u vašem prirodnom polju ljubavi, na tom planu će vam cvetati ruže. Ako ste u vezi, doživećete nezaboravne, lepe trenutke, a ako ste sami, pojaviće se prilike za novu romansu. Obratite pažnju na osobe u znaku Bika ili Vage

Posao:

Ako ste zaposleni u firmi gde postoji veći kolektiv, nemojte se libiti da zavrnete rukave i svojski se potrudite oko posla, jer vaš trud neće ostati neprimećen. Zbog Saturna u Strelcu moraćete da zapnete, pa se može dogoditi i da se osećate iscrpljeno, ali ne brinite, sve što uradite biće pošteno nagrađeno.

Na finansijskom planu možete očekivati napredak u odnosu na prošli mesec, a sa izlaskom Južnog Čvora iz Ovna, mogu se pojaviti i prilike za napredak u karijeri. Obratite pažnju na Škorpije u vašem poslovnom okruženju, one vam mogu dosta pomoći.

O tome šta čeka ostale horoskopske znakove, u mesecu decembru, čitajte narednih dana.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)