KOMPLETAN HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo šta čeka Lavove

zodiak

Foto: flipboard.com

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene u mesecu decembru i kakve vas prilike očekuju na ljubavnom planu 

Lavovi će u decembru biti pomalo nervozni, ali sem toga neće biti većih zdravstvenih problema. Otvoriće vam se putevi za ljubav, bilo da ste u vezi ili ne, ali ne srljajte već budite strpljivi.

Jupiter u Devici i Saturn u Strelcu uticaće pre svega na vašu psihu, pa ćete biti nervozni i razdražljivi. To bi se moglo odraziti i na fizičko zdravlje, zato preduzmite sve da do toga ne dođe. Odmarajte se dovoljno, jedite namirnice bogate vitaminom B ili ga unesite kroz određene suplemente kako biste obezbedili ishranu nervnog sistema, što vam je u ovom periodu najvažnije.

[adsenseyu5]

Ljubav:

U decembru ćete imati puno prilika za ljubav i flert, bilo da ste slobodni ili da ste u vezi, a samo od vas zavisi šta ćete od toga iskoristiti. Ako ste slobodni i želite da upoznate nekoga, obratite pažnju na Blizanca ili Devicu, a mogao bi da se pojavi i još jedan Lav. Zvezde su vam naklonjene na ljubavnom planu, jedino čega treba da se čuvate je vaše nestrpljenje, jer se neće sve odvijati baš samo od sebe.

Posao:

Ako ste dosad bili u finansijskoj krizi, ovog meseca bi situacija trebalo da se stabilizuje, a pojaviće se čak i neke poslovne prilike. Mars u Vagi i Venera u Škorpiji obezbediće dobru komunikaciju, pa iskoristite to oružje da sklopite dobar posao.

U poslu vam pomoć može stići od Riba i Strelaca pa je poželjno imati ih u okruženju. Iako je situacija bolja u odnosu na prethodni period, ne nadajte se spektakularnim uspesima, osim ako uložite natčovečanske napore, što će teško ići, jer će vam biti potreban odmor. Sve u svemu, fokusirajte se na ono što vam ide i budite zadovoljni rezultatima.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)