KOMPLETAN HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo šta čeka Bikove

znak
Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene u mesecu decembru i kakve vas prilike očekuju na poslovnom planu

Bikovi se u decembru mogu opustiti i nastaviti da neguju pozitivan trend iz prošlog meseca.Ljubavni plan, koji je dosad bio malo zapostavljen, počinje da se budi i konačno će biti nekih konkretnih prilika.

Zdravlje:

Na zdravstvenom planu za Bikove neće biti većih problema u decembru. Zbog Marsa u Vagi mogući su manji stresovi, ali Sunce u Strelcu će vas zaštititi od većih trzavica. Gledajte da se dovoljno odmarate, ali ne previše, jer ako se ulenjite teško ćete se pokrenuti, a Saturn, koji je takođe u Strelcu, onda će vas odvesti u blagu depresiju.

[adsenseyu5]

Ljubav:

U prethodnom periodu nije bilo podrške zvezda za Bikove, kad je ljubav u pitanju, ali, srećom, tome je došao kraj. Jupiter u Devici donosi nove prilike, a za one koji su u vezi ili braku, može biti nervoze među partnerima, međutim to će se završiti nabojem strasti i fenomenalnim seksom. Preporučujemo borbu jastucima kao predigru.

Posao:

Prethodni period bio je buran za Bikove na poslovnom planu, u pozitivnom smislu. Bikovi su sve do sada bili u centru pažnje, pa je vrlo verovatno da su sklopili neki dobar posao. Sada se taj period završio, ali pozitivan trend se nastavlja, pa se sad mogu opustiti i ubirati plodove svog rada. Budući da su Sunce i Merkur u Strelcu, realizacija planova će doći kroz ugovore i dogovore, a najbolje bi bilo da u poslovnim planovima koje imate učestvuje i neki Strelac.

O tome šta čeka ostale horoskopske znakove, u mesecu decembru, čitajte narednih dana.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)