KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2016. GODINU

znak
Šta nam donosi 2016. godina? Za nekoliko časaka možete da proverite šta su vam pripremile zvezde.

OVAN

Dragi Ovnovi, očekuje vas prilično uspešna i uzbudljiva godina na svim životnim poljima. Karijera će vrtoglavo krenuti uzlaznom putanjom već od januara, kada ćete imati šansu da pređete na bolje i plaćenije radno mesto. Ako već neko vreme potajno imate ambicije da okušate sreću u inostranstvu, savet je da tokom ove godine ne oklevate. Možda ćete morati malo da se pomučite oko papirologije i usavršavanja jezika, ali je sigurno da nećete zažaliti. Na emotivnom planu takođe neće biti razloga za brigu. Očekuje vas sudbinski susret koji može da dovede do braka. Što se zdravlja tiče, neće biti opasnih, akutnih tegoba, već samo hroničnih, na koje ste već navikli. Osetljiv period će biti tokom marta, juna i u drugoj polovini avgusta.

[adsenseyu1]

BIK

Dragi Bikovi, vi već neko vreme imate podršku planeta na poslovno-finasijskom planu, ali nemojte dozvoliti da vas to ponese tokom prvih par meseci. Dobro se preračunajte i pametno rasporedite novac. Druga polovina godine je mnogo povoljnija i sigurnija. Od kraja maja se možete opustiti i troškariti. Postoji mogućnost da profitirate i od nasledstva. Početak godine ne obećava emotivno zadovoljstvo, ali samo nakratko jer ćete biti okrenuti prošlosti. Neki će žaliti za njom, neki će se preispitivati, a neki će samo osećati teskobu. Kako god da bude, od druge polovine marta počinje lep period. Imaće priliku za ozbiljnu vezu, a ako ste u braku, odnos s partnerom će se učvrstiti. Zdravlje dobro. Samo redovno kontrolišite nivo šećera u krvi.

 

BLIZANCI

Blizanci, pred vama je prilično komplikovana godina za karijeru, a još više za ljubavni život. Ali svako zlo ima i neku dobru stranu. Razne okolnosti će vas primorati da se uozbiljite, da budete odgovorniji i istrajniji, što će pred kraj leta dati dobre rezultate na poslu. Počećete polako da se finansijski oporavljate. Do tada budite oprezni. Ukoliko rešite da započnete imovinski spor, imajte na umu da neće biti pozitivnog ishoda, bar ne ove godine. Proces se može prilično odužiti pa je pametnije da stvar rešite mirnim putem, izvan sudnice. U ljubavi vas očekuju razne trzavice koje mogu dovesti do prekida veze ili razvoda braka. Izbegavajte da lažete i varate partnera, posebno tokom marta i aprila. Zdravlje osetljivije u prvoj polovini godine.

 

RAK

Dragi Rakovi, ovu godinu započinjete fokusirani prvenstveno na ljubavni i porodični život. Posao će vam biti u drugom planu pa su već s proleća mogući problemi. Borićete se s kolegama i nadređenima, ali što je ipak važnije, uspećete da se izborite. Imaćete dovoljno snage i volje. Novca će biti dovoljno, ali nećete moći baš da se rasipate. Ova godina će biti generalno dobra za učenje ili usavršavanje, kao i za kraća putovanja. Emotivni odnosi će biti prilično snažni i strastveni, što neminovno povlači i veću ljubomoru. Izbegavajte da mešate posao i zadovoljstvo. Ono što će za vas biti samo neobavezni flert drugoj strani može biti značajnije, pa eto vam bespotrebnih problema. Zdravlje osetljivije tokom aprila, maja i avgusta.

LAV

Lavovi, moglo bi se reći da je ovo vaša godina za rast i razvoj u svakom smislu. Ako do sada niste imali sreće da nađete posao koji bi zadovoljio vaše velike ambicije, sada će se situacija preokrenuti preko noći. Imaćete mogućnost da birate. Polje karijere će biti sasvim stabilno, prvenstveno zahvaljujući vašim dobrim procenama. Ni na polju finansija neće biti problema, sem tokom marta i aprila, ali ćete i to nekako premostiti. Očekuje vas redovan priliv novca, često i s više strana. Što se tiče ljubavnog života, ne brzajte. Saturn, koji će dugo boraviti u vašem polju ljubavi, traži da se malo uozbiljite i odgovornije pristupite emotivnom odnosu. Od aprila vas očekuju sudbinska dešavanja, razne prepreke, što zbog godina, što zbog drugih okolnosti. Za vas koji ste u braku, ova godina će biti kao ispit koji ćete ili položiti ili pasti. Pokušajte da se što manje nervirate, promenite ishranu i zdravlje će vas dobro služiti.

 

DEVICA

Drage Device, započeće ovu godinu pomalo haotično. Vaš vladar Merkur će biti retrogradan tokom januara, što će vas naterati da se vratite par koraka unazad i ponovo pokušate da izvučete neku materijalnu korist. Generalno, do septembra ćete morati da se puno trudite za malo uspeha. Nakon toga vas očekuje olakšanje, posebno na finansijskom planu. Praktično, sve što budete radili će biti samo osnova za uspešan završetak godine. Na emotivnom planu su moguće česte oscilacije. Biće tu svega pomalo. I zaljubljivanja, i bivših partnera, i novih partnera, pa čak i avantura. Ako ništa drugo, bar vam neće biti dosadno. Imajte samo na umu da je najvažnije sačuvati porodicu na okupu. Zdravlje solidno. Mogući su problemi s varenjem. Pazite se povreda i budite obazrivi u saobraćaju.

 

VAGA

Drage Vage, očekuje vas jedna solidna godina, ni specijalno dobra, a ni ekstremno loša. Glavni savet je da poradite na komunikaciji s ljudima u najbližem okruženju i da budete mudri. Samo tako možete na pravi način iskoristiti podršku koju već neko vreme imate, ali koju zapravo niste prepoznali. Sve savete ste doživljavali kao kritike, pa je vreme da malo mućnete glavom i to korigujete ukoliko želite da napredujete u karijeri. Na polju finansija su sigurne velike oscilacije, ali isključivo vašom krivicom. Pokušajte da bar povremeno uštedite nešto novca. Na polju ljubavi će biti zanimljivih dešavanja. U prvih nekoliko meseci su uglavnom moguće kraće romanse. Ozbiljnija veza je moguća tek nešto kasnije. Obratite pažnju na zdravlje. Zbog slabijeg imuniteta pojačajte unos vitamina.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA

Početak godine će biti vrlo povoljan za karijeru, posebno za posao koji radite privatno iz hobija ili iz velike ljubavi, a ne isključivo zbog novca. Imaćete pomoć od bliskih prijatelja, ali i od ljudi koje ne poznajete dugo. Održavajte kontakte i idite svuda gde vas pozovu. Nikad se ne zna koga možete upoznati i preko koga konkretno možete završiti planirano. Možda finansijski nećete procvetati zbog prolaska Saturna kroz vaše drugo polje, ali zato ćete se sigurno rešiti nekih dugova iz prošlosti. Važno je da nećete ni u čemu oskudevati. Ako ste u dugoj vezi ili braku, možete očekivati izlazak iz kolotečine i povoljne promene, posebno tokom marta i aprila. Bujaće strast između vas kao nekada. Slobodni će malo više rizikovati, ali i uživati. Zdravlje generalno dobro. Hranite se zdravo i češće postite.

 

 

STRELAC

Dragi Strelčevi, pred vama je godina puna aznih kočnica pa ćete biti prinuđeni da se preispitate i promenite nešto kod sebe ako želite da napredujete. Nemojte se previše opirati. Samo ćete pogoršati situaciju. Prihvatite okolnosti kakve jesu, prilagodite im se i budite istrajni. Realnih problema će zaista biti, i samo oni najuporniji će uspeti da postignu kakav-takav uspeh. Na polju finansija skoro identična situacija, od imanja do nemanja, posebno tokom letnjih meseci. Tek od jeseni kreće povoljan period. Prihodi će biti veći i redovniji. U ljubavi nemojte biti površni i gubiti vreme sa osobama prema kojima nemate prave emocije. To će vam doneti više natazanja, a manje lepih trenutaka. Za vas koji ste u braku, biće za nijansu povoljnije ako ne budete stalno potpaljivali partnerovu sumnju. Zdravlje osetljivo, posebno psihičko. Odmarajte se što više.

 

JARAC

Ako prethodne godine niste uspeli da postignete planirano, ove i naredne ćete sigurno uspeti. Otvaraju se razne nove mogućnosti, posebno u inostranstvu. Sarađivaćete s vrlo obrazovanim ljudima i proširiti svoju poslovnu delatnost i van granica naše zemlje. Zbog posla ćete često putovati. Bićete veoma aktivni, najviše u prvoj polovini godine. Tek kasnije postoji mogućnost da predahnete, ali samo nakratko jer će vaše ambicije rasti iz dana u dan. Finansijska stabilizacija je sigurna, posebno od oktobra. U ljubavi su izvesni usponi i padovi. Neće vam biti lako da balansirate između poslovnih obaveza i privatnog života, pa su mogući češći sukobi s partnerom koji krajem godine mogu dovesti do razlaza. Slobodni će ipak moći više da uživaju. Zdravlje generalno dobro. Moguće su samo češe prehlade i alergije tokom proleća i krajem leta.

 

VODOLIJA

Prethodne godine ste muku mučili s poslom pa će se borba nastaviti i ove godine, samo što će situacija biti znatno povoljnija. Posebno će biti napet letnji period. Posla će biti preko glave, toliko da ćete imati vremena za predah. Na papirologiju i ostale zakonske formalnosti ćete gubiti dosta vremena, ali bar neće biti problema u realizaciji planova. Zato glavu gore i samo hrabro napred. Ono što vam po pravdi pripada biće vaše. S novcem ćete morati bolje da kalkulišete da ne biste ostajali bez novca. U ljubavnom životu nastavljate po starom. Često ćete izlaziti i uglavnom biti u neobaveznim vezama. Nećete biti spremni da se trajno obavežete, posebno tokom letnjeg perioda. Zdravlje veoma dobro.

RIBE

Drage Ribe, polje karijere je dosta bilo ugroženo u protekle dve godine zato što ste bili prilično tvrdoglavi. Hteli ste sve sami, a to nije bilo moguće. Pokušajte ove godine da krenete drugim putem. Budite otvoreniji za saradnju, ali pažljivije birajte krug saradnika. Postoji mogućnost da napravite neke loše procene koje vas kasnije mogu koštati. Izbegavajte isterivanje pravdu bez jakih argumenata. Na finansijskom planu je siguran napredak, ali ne veliki. Za ostvarivanje većih želja moraćete da se odreknete onih malih svakodnevnih zadovoljstava. Ukoliko imate u planu da renovirate stan, jun je povoljan mesec. U vezama su moguće sitne razmirice, ali ne one koje bi mogle da ugroze ljubav, koja će biti sve jača. Posebno lep period za one koji su slobodni jesu mart, april, maj, kao i kraj leta i jeseni. Zdravlje generalno stabilno. Mogući su, kao i obično, manji problemi s nogama i pritiskom.

(Blic Magazin)