Koji je vaš izgovor: Evo na koje sve načine momci ostavljaju devojke

srce
Svi znamo neke od fraza koje momci koriste da ostave devojku, a ovo su najčešće. Ono što je posebno zanimljivo, to na koji način vas je ostavio mnogo govori o njemu

Na početku veze teško je odrediti gde ona vodi i kakav odnos muškarac želi. Da li je u pitanju samo malo zabave ili priželjkuje nešto ozbiljnije? Međutim, pripadnici jačeg pola jako su kreativni kad žele da se izvuku iz ljubavnog odnosa. Ovo su njihovi najčešći izgovori:

EVO KAKO NAĆI LJUBAV ŽIVOTA: Trikova je nekoliko, a na vama je da ih isprobate

Nisi ti kriva, ja sam

Ova fraza postala je svojevrstan kliše koji će muškarci iskoristiti kako bi prekinuli vezu. Tim rečima poručuju svojoj bivšoj partnerki da im je i dalje draga, ali ne dovoljno da bi s njom bili u vezi. Ne žele da je povrede pa svu krivicu svaljuju na sebe jer najverovatnije žele da je zadrže u svom životu.

[adsenseyu4]

Jednostavno nisam materijal za ozbiljnu vezu

Seks za jednu noć ili viđanje kad njemu to odgovara je ono što želi ovaj muškarac. To nikako ne podrazumeva upoznavanje prijatelja i porodice svoje partnerke. Njemu je zabava važnija od svega, a u partnerki vidi tek nekoga ko će mu zaokupiti vreme dok konačno ne dođe ona prava.

Foto-ilustracija: Profimedia

Život mi je ludnica, nemam vremena za vezu

Menja posao, seli u novi stan ili se posvađao s prijateljem? – I sve to koristi kao izgovor da nema vremena za vezu. Ljudi se u kriznim vremenima najčešće oslone na svoje bližnje, a ne beže od njih. Time samo na lep način govori da mu nije stalo.

[adsenseyu1]

Ne želim da te povredim

Ovom frazom muškarac naizgled krivicu svaljuje na sebe, a zapravo pokazuje određenu dozu narcisoidnosti. Misli da je vredniji od vašeg odnosa, a zapravo samo želi da se posveti sebi, druženju s prijateljima i želi da ima prostora za nove devojke. On misli da je šteta ulagati u jedan ljubavni odnos kad ih možete imati nekoliko.