KINESKI HOROSKOP za 2018: Jednom znaku sreća i samo sreća!

Kina

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ako je verovati kineskom horoskopu, uskoro ulazimo u godinu žutog zemljanog psa.

To je, tvrde upućeni, dobra vest, jer će taj znak kineskog horoskopa u 2018. godini biti velikodušan prema svima! Svi ćemo osetiti pozitivan uticaj, a za mnoge će ova godina biti početak novog, mirnog i srećnog perioda.

Ipak, Pas će biti blagonaklon samo prema onima koji oko sebe šire mir i harmoniju i nesebično pomažu drugima.

[adsenseyu5]

S obzirom da Pas, po kineskom verovanju, ceni direktnost i suočavanje s poteškoćama, ovo će biti godina ljudi koji su verni, odgovorni i usmereni ka cilju. Šta to znači za svakog od nas? Saznajte u nastavku:

Za osobe koje su se rodile u znaku Psa, Zmije, Pacova i Svinje, naredna godina će biti veoma srećna, posebno za one koji traže nešto novo – posao, iskustvo, ljubav… Želje će početi da im se ostvaruju već u prvim mesecima 2018.

VIKEND HOROSKOP: Jedan znak drma čuvena praznična “GROZNICA” (ASTRO)

Za osobe rođene u znaku Zeca, Bika i Majmuna, 2018. će biti stabilna i mirna godina puna sitnih, lepih iznenađenja. Krupne, pozitivne promene moguće su kao rezultat stabilnog rasta. Preporučuje se da ovi znakovi jednostavno rade ono što smatraju važnim i godina će im biti predivna.

Rođeni u znaku Petla, Tigra i Zmaja ipak bi mogli da naiđu na određene poteškoće, ali sve što budu radili u ovoj godini postaviće temelj za pozitivan period u razdoblju koje sledi nakon 2018.

[adsenseyu1]

Moguće je da će im se dogoditi “čistka”, ali zbog toga ne bi trebalo da se uzrujavaju, jer to što će se nešto ili neko u njihovom životu odjednom promeniti do neprepoznatljivosti je odgovor na njihove molitve “izbavi nas od zla”.

NIKSON TRAŽIO OD TITA DA UGASI TOMPUS KOJI JE ZAPALIO U BELOJ KUĆI: Njegov odgovor bio je DRZAK, ALI GENIJALAN!

Oni koji su se rodili u znaku Koze i Konja iz srećne 2018. godine će izvući najviše, zato što najbolje od svih shvataju da se život mora živeti punim plućima. Stoga im se savetuje da ne propuste nijednu šansu kojima je Pas tako velikodušno obasuo ovu godinu.

PROVERITE DA LI U VAMA TEČE PLAVA KRV: Ova prezimena u Srbiji su CARSKA I KRALJEVSKA

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Stil.Kurir.rs/izvor: slobodna dalmacija.hr)

[adsenseyu2]