KILOGRAMI NESTAJU: Ovo je jedini zdrav način da brzo smršate (VIDEO)

stomak

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Recept se može menjati u zavisnosti od sezone voća i povrća, kao i onoga što volite ili jednostavno imate u frižideru

Čovek po imenu Džon godinama se bavi proučavanjem zdravih napitaka i po tome je poznat, ali ljudi ga najčešće pitaju šta treba da piju da bi smršali.

Džon veruje da je suština mršavljenja zapravo unošenje velike količine voća i povrća u organizam, ali kako niko ne može da pojede tu količinu svaki dan, najefektnije je da kod kuće napravite ovaj čarobni napitak.

On je objasnio da je najbolje rešenje za mršavljenje onaj napitak koji ćenahraniti vaše telo, pružiti mu potrebne materije, ali i neophodnu hidrataciju.

Takođe, Džon veruje da je ovo idealno rešenje sa sve one koji ne vole ukus povrća – kada se od njih napravi sok, potpuno je drugačije!

Ono što je od svega najbolje, Džon veruje da vam nije potreban recept za napitak od reči do reči, jer je ključ zapravo u velikoj količini hranljivih materija,vitamina i minerala koji će popraviti vaše zdravlje i podstaći metabolizam na ubrzan rad. Džon je dao osnovu napitka, a vi možete dodavati ono što imate kod kuće, povrće i voće koje je u sezoni ili ono koje volite.

TEKST HRVATSKOG KOMENTATORA ZAPALIĆE REGION: Zvezdaši, izvinite, nemojte nikad biti kao mi! Gospodo političari, SRAM VAS BILO, ovo ste sve vi ZAKUVALI!

U napitak obavezno stavite celer – pun je vode, što je dobro za hidrataciju, a odličan je izvor elektrolita, koji su takođe potrebni organizmu, a isto važi i za krastavce.

Ne zaboravite da stavite i šargarepu; bogata je beta karotenom i obogatiće ukus napitka. Isti efekat daće i jabuka, koja daje slatkast ukus ovom napitku.Ukoliko ste u mogućnosti, odlično bi bilo da u moćni napitak dodate i jednutikvicu.

Iako ne spada u osnovne sastojke, Džon preporučuje da dodate i zelenu salatu, jer je ona jedna od najmoćnijih namirnica na svetu kada je reč o hranljivim materijama.

Kada ste napravili osnovu, dodajtebrokoli, peršun, grejpfrut,pomorandže, limun…Priprema je nešto najjednostavnije – operite osnovne namirnice, odaberite dodatke i očistite ih, sve ubacite u sokovnik i to je sve! Džon je uz pomoć ovog napitka smršao više od 11 kilograma i zato ga preporučuje svakome ko ima sličan cilj!

(Dnevne.rs /Izvor: stil.kurir.rs)