KIJU ČEKA PRAVO BOGATSTVO PO IZLASKU IZ RIJALITIJA: Nećete verovati šta joj sve maćeha poklanja!

Zadruga

Foto: Printscreen/TV Pink

Kako “Pulsonline” saznaje, Kata Kockar maćeha najitrigantnije Zadrugarke, odlučila je da njoj prepusti svu imovinu njenog oca Miloša Kockara, koji je nedavno preminuo.

Po zakonu, Kristina kao jedino dete i njena maćeha, kao zakonita supruga, jedine su Miloševe naslednice i i trebalo da imetak podele na dva dela. Međutim, Kata je rešila da stan, restoran, perionicu i zemlju pokloni Kiji. Zvaničnu potvrdu saznanja nismo dobili, ali je Kijina majka potvrdila da je vrlo moguće da Kata sve nepokretnosti prepusti Kiji.

– Ona živi u Nemačkoj i tamo će penziju zaraditi. Videli ste kako se majčinski ponela na Miloševoj sahrani prema Kristini. Nisu se odvajale. Podile su tugu. Samo Katin sat roleks  vredi 15.000 evra, tako da ona ima rešenu egzistenciju. Realno je da njoj imovina ne treba u Zrenjaninu- ispričala je Nadica.

BRUTALNE REČI MAJE NIKOLIĆ: Isprozivala Balkaniku odmah nakon proglašenja pobednika Evrosonga!

Kijina majka poručuje da je rano za razgovor o podeli Miloševe imovine i da ona tu neće da se meša. Ističe da Kija nije “gladna” i da bi više bila zadovoljna da je sa ocem imala prisan odnos nego da nasledi njegovu imovinu.

-Pored mene je moja Kija imala sve što joj je trebalo. Daans je odlična stjuardesa i to joj omogućuva da ima odlična primanja i dinamičan život, tako da ne juri očevu ostavštinu- istakla je Nadica.

par

Foto: privatna arhiva /kurir

Najzanimljivije od svega je što će Kija od oca naslediti i očevu zemlju i tako postati prva komšinica Slobe i njegovih roditelja. Jedna od Kristinih drgarica ispričala je da će šou Kritine i Slobe da se preseli i u realan život po završetku rijalitija.

-Ukoliko se razvedu Kija i Sloba i ona dobije to imanje pored njegovog, u kojem ima oko 10 ari placa, Kija bi iz inata bila spremna da sagradi kuću i da na taj način provocira Radanoviće svojim prisustvom kad god je u Srbiji. Njegovi bi poludeli, sigurna sam jer ne mogu da je smisle- ispričala je  Kijina drugarica,ali nije želela da je imenujemo.

Magazin “Scena” se takođe bavio Kijinim potencijalnim nasledstvom.

– Šta će Kati imovina u Zrenjaninu u kome je bila nekoliko puta u životu? Nekretnine su tu jeftine i njoj taj novac ne bi značio pored deviznih primanja koje ima u Nemačkoj, gde će uskoro zaraditi penziju. Posle Miloša je ostao jedan stan u porodičnoj kući njegovog oca, kao i restoran i auto-perionica, koje je izdavao – otkrila nam je Kristinina dalja strina.

BOŽE, KAKO IZGLEDA SRBIJA: Nemačka teniserka Andrea Petković zbunjena pesmom na Evroviziji

Kata Kockar za “Scenu” je ispričala da oduvek zna za Kristinu i da familija Kockar nema razloga da je odbacuje.

– Kristina je Miloševo jedino dete i tu nema spora ni problema. On ju je prihvatio i priznao, tako da njegova familija nema ništa sa njom. Divno je što nije bilo cirkusa na sahrani i što je sve proteklo dostojanstveno. Ne vidim razlog što bismo odbacivali kulturnu i pristojnu devojku.

Zadruga

Foto: Printscreen

Majka Kristine Kockar takođe se oglasila povodom testamenta.

– Miloš je znao da brljavi i da svašta kaže i uradi pod dejstvom alkohola. Čula sam da je pisao neki testament, ali ne znam to zasigurno. Takođe sam čula da je o njemu kasnije rekao da ništa nije nepopravljivo i da je hteo da ga preinači u Kijinu korist. Kija ga je valjda i pitala u bolničkoj poseti o tome, ali kakav odgovor je dobila, ne znam jer je tih dana imala pregovore o ulasku u “Zadrugu”. Mislim da je maćeha mislila o toj promeni testamenta kad je na sahrani Kiji rekla da će ona završiti Miloševu misiju – ispričala je Nadica Zeljković.

(Dnevne.rs/Izvor: Adelarda Popović, Pulsonline.rs)