JEZIVA SCENA: Pit bul ščepao dečaka (4) i vukao po ulici, vlasnik tražio pajser da ga oslobodi iz čeljusti (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

ujed

Foto: Printscreen/youtube

Stravična scena se dogodila u Kini kada je pit bul napao dečaka (4), ugrizavši ga za nogu.

Pas je bio vezan lancem za drvo, ali ga to nije sprečilo da napadne dečaka. Pit bul je odmah ugrizao dete za nogu, a prolaznici i vlasnik psa su pokušavali da ga odvoje od dečaka.

USLOVI NEDOSTOJNI ČOVEKA U TURSKOJ FABRICI U SMEDEREVU: 300 radnica na jedan WC! AKO RADNIK POGREŠI U ŠIVENJU, BACAJU IM SVU HRANU?!

Nakon što su uspeli u tome, dečak je odveden u bolnicu. Policija je dala izjavu da je dečak koji se preziva Vu napadnut ispred pet šopa u okrugu Dazu. Posmatači su čitav prizor snimili i mobilnim telefonima. Na snimku se vidi kako se vlasnik psa (31) bori da oslobodi deta iz čeljusti pit bula.

Dečak je pao na pod, a pas je zgrabio njegovu desnu nogu i nije hteo da je pusti. Lekari su dečaku konstatovali povrede, a zubi psa su mu napravili male rupe na nozi, prenosi Dejli Mejl.

Prema saopštenju, vlasnik psa je pristao da plati kaznu od 66 evra i dobio je usmeno upozorenje. Takođe je pristao da plati troškove lečenja za dečaka. Pit bul je na listi zabranjenih pasa u Velikoj Britaniji i protivzakonito je da neko poseduje ovog psa u Velikoj Britaniji. Ako neko poseduje ovog psa platiće paprenu kaznu, a može i da ode u zatvor na šest meseci

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Daily mail)