JEDNOM RUKOM DRŽAO BEBU KROZ PROZOR AUTA PA NAGAZIO GAS: Otac iz “PAKLA” pred policijom imao NEVEROVATAN IZGOVOR (VIDEO)

beba

Foto: Pritnskrin: Youtube/Daily World News Stuff # 4

Roman Afanasjev (31) iz sibirskog grada Zelenogorska doveo je svoje šestomesečno dete u veliku opasnost, a sve to je još snimao i objavio na Jutjubu

Dok je vozio BMW, otvorio je prozor kroz koji je izbacio dete i držao ga jednom rukom sa spoljne strane automobila, dok je drugom rukom držao volan.

BEOGRAĐANKA PRONAŠLA NOVČANIK AMERIČKOG KONZULA: Vratila ga je vlasniku u ambasadi i doživela NEPRIJATNO IZNENAĐENJE!

Pred policijom se pravdao da svoju bebu nije ugrozio, jer je samo želeo da “bude kao on i da se ničeg ne plaši”.  On se sada zbog ovog čina suočava sa minimum tri godine zatvora.

[adsenseyu5]

Nije to prvi put da Roman, inače poznat kao “Roman R.” zlostavlja dete jer je prošle zime pozirao na krovu zgrade držeći svoju stariju ćerkicu naopačke u vazduhu, na ledenom krovu prekrivenom snegom i to samo za jednu nogu.

Njegove snimke i fotografije izazvale su bes na internetu. Ljudi ga nazivaju “ludakom”, “bolesnim” i “budalom”, a celim slučajem bavi se i policija, piše “Siberian Times”.

https://www.dnevne.rs/svet/zena-je-slucajno-videla-sms-poruku-putnika-ispred-sebe-odmah-su-ga-uhapsili

Iako tvrdi da “uvek i sve kontroliše” i da ni jedno od njegove dece nije dovedeno u opasnost, muževljevo ponašanje prihvata i njegova žena Kristina, a oboje su za razgovor sa novinarima tražili debelu novčanu naknadu, iako se suočavaju sa gubitkom starateljstva nad svojom decom.

Pogledajte video:

https://youtu.be/46cmmniUv3M

TEKST INDIJANSKOG POGLAVICE UZBURKAO JAVNOST NA ZAPADU: „Srbija je lekcija modernom svetu“ (VIDEO)

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]