Izračunajte svoj godišnji broj i saznajte šta vas čeka u 2018. godini

broj

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Nova godina je upravo počela i bilo bi dobro i da znate šta vam ona donosi.

Ukoliko biste voleli da saznate šta vam sve donosi 2018. godina treba samo da saznate koji je vaš lični broj. To ćete učiniti tako što ćete sabrati prva četiri broja vašeg datuma rođenja, a potom i tekuću godinu.

Primer: Ako ste rođeni 11. aprila – 1+1+0+4+2+0+1+8=17

Ukoliko ste dobili dvocifren broj samo saberite ta dva broja da dobijete jednocifren – 1+7=8

Broj koji ste dobili može da vam pomogne oko životnih odluka u ovoj godini.

Godišnji broj 1

Ove godine očekuju vas velike promene i nove životne prilike i zato ne smete da odugovlačite s odlukama. Osetićete priliv nove i snažne pozitivne energije i novih ideja koje morate da rasporedite na čitavu godinu. Takođe, ovo je godina u kojoj svoje potrebe treba da stavite na prvo mesto. Bilo da se radi o malim fizičkim promenama ili pak onim značajnijim – poput brige o svom telu, školovanju ili promeni radnog mesta, ovo razdoblje isključivo je posvećena vama.

Godišnji broj 2

Broj dva se odnosi na stabilizaciju onoga što ste do sada postigli u životu. Ova godina kreće se sporo i može vam se činiti kako se ništa značajno nije dogodilo. Ali, neka vas pomanjkanje akcije ne zavara jer iza kulisa događaju se male, ali velike promene, piše Zadovoljna. Upravo zbog toga, strpljenje je najvažnija osobina koju morate da izgradite u ovoj godini.

STARA VEROVANJA: Uz pomoć ovog drevnog trika novac ostaje u vašem domu

U ovom razdoblju na prvom su mestu ljubav, odnos s osobama do kojih vam je stalo i vaši iskreni osećaji. Osobe koje su u vezi u ovoj će godini saznati je li to zaista ono pravo, a slobodni bi mogli da upoznaju nekog posebnog ili pak nekoliko novih osoba s kojima će pokrenuti moćnu i trajnu prijateljsku vezu.

Godišnji broj 3

Ova godina vam može biti puno energičnija i dinamičnija. U ovoj godini na videlo izlaze sve stvari koje ste ostvarili u prvoj godini, odnosno sve promene i odluke koje ste posvetili sebi. S obzirom na to kako će se u vašem životu događati svašta, važno je da uložite malo više truda i poradite na planiranju, disciplini i koncentraciji.

U ovoj godini trebalo bi više vremena da provodite u društvu. Povežite se sa starim prijateljima i poradite na novim poznanstvima, a za uzvrat vas očekuje puno pozitivne energije, veselja i zabave. Ako uživate u plesu, kuvanju, šivenju, slušanju muzike ili gledanju filmova, sve to dobro ‘podebljajte’!

Godišnji broj 4

Ova godina posvećena je svemu onome što je potrebno da bi vaš život postao bolji i kvalitetniji. Upravo zbog toga, organizacija i planiranje je vrlo važan faktor zbog kojeg će se vaš život pokrenuti i krenuti na bolje. To može uključivati brigu o vašem zdravlju i telu, neki oblik štednje, promene u vašem domu, rešavanje dugova iz prošlosti, školovanje ili neki drugi oblik nadograđivanja svog potencijala.

Ovakve odluke u ovoj godini dugoročno će vam se itekako isplatiti i dvostruko vratiti. Idućih 12 meseci rezervišite i za planiranje budućnosti. Postavite sebi jasne ciljeve, razgovarajte s partnerom ili poslodavcem.

Godišnji broj 5

Za vama su velike promene, planovi i težak posao, ova godina vam donosi očekivane i neočekivane promene koje će se pojaviti u raznim oblicima. Kod nekih će to značiti preseljenje, novi posao ili ljubavnu vezu, dok će drugi to doživeti kroz promenu razmišljanja i stavova ili životnog stila.

EGZOTIČNA DESTINACIJA: Novak i Jelena su ovde dočekali Novu 2018. godinu (FOTO)

Bilo kako bilo, otvoriće vam se brojne nove mogućnosti i zato se odmaknite od starih rutina i isprobajte nešto novo i drugačije, ma koliko vam se malo i neznačajno činilo. U ovoj godini privući će vas i sitni poroci poput preterivanja u hrani, piću, strasti, izlascima ili trošenju novca i zato je važno da budete umereni.

Godišnji broj 6

Ovu godinu obeležiće nesebičnost pa je važno da je posvetite drugima i istaknete odgovornost. Vaše rame za plakanje ponudite dragim osobama i pokušajte biti pristupačniji i otvoreniji za pomoć. Iako će vam ponekad biti naporno, setite se kako ovo razdoblje neće trajati večno, a rezultati vaše nesebičnosti i požrtvovnosti ispuniće vas više nego što mislite.

Ova godina je u znaku ljubavi i ide u korist slobodnima koji se vrlo lako mogu zaljubiti i započeti novu vezu, dok oni koji su već u njoj mogu očekivati veliki korak napred. S druge strane, loše i ‘klimave’ veze će doći do kraja, dok će one koje skrivaju nerešene probleme konačno razrešiti nesuglasice.

Godišnji broj 7

Ova godina posvećena je isključivo vama. U ovom razdoblju vrlo je važno da napravite analizu sebe, da biste shvatili ko ste, šta zaista želite, šta vam smeta i za čime žudite. Ovo razdoblje ne teži za poslovnim uspesima već je važno da zastanete, napravite korak unazad i razmislite o svemu što ste do sada napravili i što želite da uradite.

U ovom periodu bilo bi dobro da pokušate da radite na svojim potencijalima. Upišite slobodnu aktivnost o kojoj razmišljate već neko vreme ili pak krenite na neki kurs ili usavršavanje. Šta god to bilo, važno je da vas ispunjava i veseli.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Godišnji broj 8

Ova godina je u znaku posla, karijere, finansija i pravnih stvari. Za neke to mogu biti nove poslovne prilike ili napredak na postojećem radnom mestu, dok će je drugi osetiti u obliku porasta troškova i smanjenog finansijskog priliva.

Život kakav ste vodili do sada i sve ono što ste uložili u sebe u ovoj će se godini pokazati i isplatiti. No isto tako, budite oprezni oko donošenja velikih finansijskih odluka jer vam se veliki, a brzopleti planovi mogu ‘obiti o glavu’. Dobro razmislite šta želite od života i tek onda krenite u realizaciju svojih želja.

ODREKAO SE DIPLOME PRE TRI GODINE ZBOG PARTIJSKOG ZAPOŠLJAVANJA: Nišlija danas radi u Čikagu i živi svoje snove (FOTO)

Godišnji broj 9

Ovo godina fokusirana je na završetak svega onoga što ste do sada planirali i postigli i pripremu za novi početak. Najvažniji deo ove životne transformacije je da ostavite iza sebe sve što vam više ništa ne znači u životu, bilo da se radi o poslu, prijateljstvu, vezi, mestu u kojem živite ili pak vašem ponašanju.

Bilo kako bilo, ova godina je idealna za ‘čišćenje’ života, a sve to će vam pomoći da krenete napred i da se okrenete prema boljim stvarima u životu. Iako 9. godina predstavlja završetak, ona je istovremeno i simbol ponovnog rođenja i kompenzacije i zato je vrlo važno da tokom sledećih 12 meseci aktivirate sve na čemu ste radili do sada. Očekujte najbolje i najbolje ćete i dobiti.

(Dnevne.rs/Izvor: Alo.rs)