IZGUBIĆETE 3 KILOGRAMA ZA 4 DANA: Tajna ove dijete je u napitku koji treba redovno da konzumirate (RECEPT)

limun
Njegova priprema je i više nego jednostavna.

NAJEFIKASNIJI NAPITAK NAŠIH PREDAKA: Ovo sredstvo za ČIŠĆENJE ORGANIZMA koristiti SAMO dva puta godišnje

Sintija Sas, koja je osmislila ovaj napitak, tvrdi da već nakon četiri dana redovne konzumacije ovog pića možete izgubiti tri kilograma i skinuti 10 centimetara u obimu struka.

[adsenseyu4]

Sve što vam je potrebno je svež đumbir, sveži listići mente, jedan krastavac, jedan limun i 8,5 čaša vode (koristite filtriranu ili flaširanu vodu – čaša je od 250 ml).

PRIPREMA:

Operite limun, rasecite ga na polovine i izvadite semenke. Svaku polovinu malo zasecite i ubacite u posudu s vodom (8,5 čaša). Ne gulite limun, a nemojte ni cediti sok u vodu.

Krastavac ogulite i nasecite na kolutiće i dodajte u vodu. Uzmite 8 do 12 listova sveže mente,operite ih i dodajte i njih.

Ogulite đumbir srednje veličine i narendajte u smesu s vodom. Sve to izmešajte, poklopite i stavite u frižider preko noći – navodi Blic.

Sledeći dan pijte samo ovaj napitak, rashlađen, kada ste žedni. Minimum četiri dana pripremajte svaki dan svež sok da biste videli rezultate. Vodu možete i procediti svaki put kada je sipate u čašu. Sve ovo sadrži nula kalorija, ubrzava metabolizam do te mere da rezultati postaju vidljivi za samo četiri dana.

NAPOMENA: Saveti iz ovog teksta su informativne prirode i ne mogu da zamene pregled kod lekara ili farmaceuta kada je vaše zdravlje u pitanju. Ukoliko imate ozbiljne zdravstvene probleme, obavezno se posavetujte sa vašim lekarom. Informacije proveravamo i molimo vas da ih posmatrate samo kao smernice na putu ka dobrom zdravlju ili očuvanju zdravalj.

[adsenseyu1]

(srbijadanas)

1 Comment on "IZGUBIĆETE 3 KILOGRAMA ZA 4 DANA: Tajna ove dijete je u napitku koji treba redovno da konzumirate (RECEPT)"

  1. Koja je to srednja veličina đumbira?, đumbir ume da bude težak i po 400 grama, sav je sastavljen iz prstastih gomoljica, tako da je veoma teško odrediti šta je to srednja veličina.

Comments are closed.