IVANA STAMENKOVIĆ SINDI: Presuda koja ju je SLOMILA

Foto: Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Nakon borbe oko starateljstva, Viši sud je ukinuo presudu bivšem mužu poznate pevačice Ivane Stamenković

Viši sud u Beogradu ukinuo je presudu kojom je u oktobru zbog krivičnog dela nasilje u porodici na uslovnu kaznu od godinu i po dana zatvora bio osuđen Nikola Pavlović, bivši muž Ivane Stamenković, poznatije kao Sindi Models.

[adsenseyu4]

Pavloviću će suđenje biti ponovljeno za delo iz 2012. godine, kada je, prema optužbi, davio i udario Stamenkovićku glavom o zid, od čega je zadobila laše telesne povrede.

Istom odlukom naloženo je da se suđenje Pavloviću ponovi pred Trećim osnovnim sudom, da se ponovo obavi veštačenje povreda koje je zadobila njegova bivša supruga, kao i da prvostepeni sud odluči o izuzeću veštaka medicinske struke koje je zahtevala odbrana pre nego što je ispitan na suđenju.

Viši sud je, naime, usvojio žalbu Pavlovića i njegovog branioca i ukinuo presudu zbog bitnih povreda odredbi krivičnog postupka – jer prvostepeni sud nije odlučio o zahtevu za izuzeće veštaka Kenana Senohradskog koji je 22. aprila odbrana podnela zbog sumnje u njegovu pristrasnost, već ga je ispitao, a zahtev za izuzeće odbacio na poslednjem glavnom pretresu 6. oktobra.Pavloviću će suđenje biti ponovljeno za delo iz 2012. godine, kada je, prema optužbi, davio i udario Stamenkovićku glavom o zid, od čega je zadobila laše telesne povrede.

Što se tiče šamara koji joj je, prema optužbi, udario 2010. godine, Viši sud je ukazao da je za to delo nastupila zastarelost krivičnog gonjenja.

Palović i Stamenkovićeva su razvedeni, ali je zajedničko dete pripalo njemu na privremeno staranje, do okončanja drugog suđenja za starateljtsvo nad detetom.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/story /Izvor:Tanjug)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]